Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bilinmeyen Aygıt [Unknown Device] Hatası Kimse Düzeltemiyor :(
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında Bilinmeyen Aygıt [Unknown Device] Hatası Kimse Düzeltemiyor :( başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "sana tavsiyem format atıp bir daha denemen..." şeklinde özetlenebilir....
Ynt: Bilinmeyen Aygıt [Unknown Device] Hatası Kimse Düzeltemiyor :(
Alıntı:
dallaspage tarafından iletildi.
İptal Etme Dahil Herşeyi Denedim Googlede Arattım 1 Ton Konu Var Ama Hiç Bir Şekilde Çözüme Kavuşmamış Konular
Format - Ön dekileri İptal - Bios a Reset - Bios Güncelleme - Kolun Sürücüleri Yüklemeye Çalışma - V.s Hiç Biri Fayda Etmedi NOlur Yardım Ya Gıcır Gıcır Kollar Ziyan Oluyor
bence pc'nin usb'sine ne takıyorsan takıp çıkart bende de aynı sorun oluyor kabloları takıp çıkartıyorum anakartın üzeriden veya ne takıyorsan onun kablolarına bak
Arkadaşlar bilinmeyen usb aygıt sorununu ben usb 2.0 kablo deneyerek çözdüm, bilinmeyen usb aygıt hatalarının çoğu kablo değişiminde düzelecektir, iyi günler.