Arkadaşlar IQY kodlu bi Mobil 2500+
işlemci için anakart tavsiyesi istiyorum. 2 haftadır incelemediğim makale kalmadı herhalde rüyamda anakartlar uçuşuyo
Son nokta için bi el atın lütfen;
MSI K7N2 ILSR > + lar: şuan kt 333 üm var ve hiçbi sorun yaşamadım, mobil işlemcilerin o/c potansiyeli ve stabilitesi için şart olan (bikaç makalede öyle okudum) Powernow seçeneğini veriyormuş, kutu içeriği iyi, görüntüsü güzel kırmızı kırmızı
- ler: Bu kartla ilgili çok sorun okudum forumlarda (aşırı ısınma vb.), o/c hastası olmamama karşın elimin altındaki potansiyeli istediğimde kullanabilmek istiyorum.
ABIT NF7-S > +lar: efsane sanki herkes onu öneriyor, çok stabil ve esnek olduğu ve çok iyi o/c potansiyeline sahip olduğunu öğrendim, s-ata çeviricisi vermeleri hoşuma gitti.
- ler: son zamanlarda şu Guru olayı kafamı karıştırdı bunda yok o olay, powernow desteğinin olmaması çok problem olur mu bilemiyorum, nb soğutucusu falan çok dandik gözüküyo (gittim baktım), kutu içeriği çok zayıf
ABIT AN7 > +lar: NF7-S nin üzerine bi de guru eklenmiş hali galiba
-ler: Forumlarda çok sorun gördüm bu kartla ilgili (Voltaj değerlerini istenilenden fazla vermesi, aşırı ısınması, driver problem vb.), s-ata çevirici yok, powernow seçeneği yok, dandik nb soğutucusu.
bi an evvel karar vermem lazım kafayı sıyırıcam yoksa

. 2-3de de gün içinde alıcam inşallah. Teşekkürler...
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |