Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda Bios Update Hakkında Yardımcı Olurmusun??? başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar Anakartım ASROCK VSTA DUAL pt880 775pin
Anakartımı biosunu update edesim war asrockun sitesinde buldum ve 2 seçenek war dos ...
Arkadaşlar Anakartım ASROCK VSTA DUAL pt880 775pin
Anakartımı biosunu update edesim war asrockun sitesinde buldum ve 2 seçenek war dos yada win diye win için olanı indirdim bi kurulum göstermiş ama kurulumu çok kolay gibi geldi bende inanmadım ve sizden yardım almak istedim
Bios uptade sırasında oluşa bilicek sıkıntılar ne olabilir onun hakkında bilgi almak istedim Biosu hep bozmayalımda
anideen elektirl gider veya windows hata verir ise bios silinebilr fakat anakartın bir zarar görmez sadece kadıköy de yeniden bios yazabilen yerler var atarsın bi 20 lik yeniden yazarlar
Ewt bios yazmak yukarıda verdiğim link deki kadar kolaymış ama Yine bir değişiklik olmadı 8600gts halla 4x de çalışıyo hatta işlemcim 2,13den 2,05 e kadar düştü Ramler 667 yerine 533 de çalışır oldu Sonra eski sürümü indirdim Yeniden kurdum işlemci ile ramler düzeldi ama ekran kartı halla 4x arada oyunlarda 8x de çalışıyo neyse bilgi için saol Comanchee
Ewt bios yazmak yukarıda verdiğim link deki kadar kolaymış ama Yine bir değişiklik olmadı 8600gts halla 4x de çalışıyo hatta işlemcim 2,13den 2,05 e kadar düştü Ramler 667 yerine 533 de çalışır oldu Sonra eski sürümü indirdim Yeniden kurdum işlemci ile ramler düzeldi ama ekran kartı halla 4x arada oyunlarda 8x de çalışıyo neyse bilgi için saol Comanchee
bios içinde pci-e hızı ile ilgili bir menü olmalı ondan 16x yap o ayarı biosu kurcala
Ynt: Cevap: Ynt: Bios Update Hakkında Yardımcı Olurmusun???
comanchee tarafından iletildi.
bios içinde pci-e hızı ile ilgili bir menü olmalı ondan 16x yap o ayarı biosu kurcala
Bu Board pcı exp war ama 4x de çalışıyo anca 7100 vb ekran kartları takarsan 16x de çalışıyo sorun yine çözülmedi ama şimdi ASUS P5B alamayı düşünüyorum
gurkan tarafından iletildi.
16x desteklemez o anakart.
Aslında destekliyo ama aşırı iyi kartları değil 7100gs taktım 16x de çalıştı
Peki ben bu boarda aynı çip set bulunan bi boardın (MSI da war ) Biosunu yüklesem sorun yaşarmıyım ???