Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Anakart »

çıldırmak üzereyim HELP ME!

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında çıldırmak üzereyim HELP ME! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bende gigabyte 8sımlh board var fakat bir türlü yazıcı tanıtamadım. Farklı yazıcılar denedim ama olmadı. LPT ayarlarında bir problem ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 19-02-04, 22:01   #1 (permalink)
Mustafaacan
Rookie Member

Katılım tarihi: 01.01.04
onthe fire çıldırmak üzereyim HELP ME!

arkadaşlar bende gigabyte 8sımlh board var fakat bir türlü yazıcı tanıtamadım. Farklı yazıcılar denedim ama olmadı. LPT ayarlarında bir problem yok. Bios ubdate yaptım banamısın demed. Enson aldığım yere götürdüm fakat orda boardun bi arızası olmadığı söylendi. İşletim sisteminden kaynaklanabileceği söylendi. XP yi kaldırdım 98 yükledim yine olmadı. tekrar Xp yükledim yine olmadı. olabilecek herşEyi denedim: kabloyu değiştirdim, yazıcıyı değiştirdim yine olmadı. Acaba gerçekten LPT portu bozuk ta firma mı başından savdı beni yoksa başka bi ayar mı var sizce ne olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Mustafaacan çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-02-04, 00:42   #2 (permalink)
Frost
hARDWAREMANIAC

Frost Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.06.03
Nereden: Antalya
yazıcı nedir usb seri vs. ?

biosdaki ayarlar yerli yerinde ve driver doğru ise sorun portta olabilir başka makinada denediniz mi yazıcıyı çalışıyor mu?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-02-04, 02:40   #3 (permalink)
exeter
Power Member

exeter Avatar

Katılım tarihi: 16.02.04
Nereden: Eskişehir
Board in bios ayarlarinda com portlari ve irq portlarini auto ayarlar seklinde duzenleyip tekrar dene gene olmassa anakartinda bir sorun oldugunu dusunmeye basla bence
Windows Slipstream, Intel Pentium 4 2A 400Mhz , Abit Th7 2 RaidII , 512 RD Samsung 800 (128x4) , 128Mb Sparkle FX5200 First Edition(64bit) , 19" Philips 109s2 , 2 x Lg 16x DL , Samsung 52x32x52x16 Combo , 32x10x40 LG writer , Creative Sound Blaster 5.1 Live , 60 Gb Maxtor 2mb cache , 40 Gb Seagate , Leadtek Winfast Tv Kartı ( Divx capture 780 -576 )
Zyxel 660R
exeter çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:27.