Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda Çok acil beyler hemde çok.... başlıklı konu tartışılıyor; Beyler ben bil için board deiştiriiim diorum proton senin dediğin kart sanırm bunu alıcam ama yrna kadar cvp alama lazım ...
Beyler ben bil için board deiştiriiim diorum proton senin dediğin kart sanırm bunu alıcam ama yrna kadar cvp alama lazım intelden daha ii olduğunu örendim gerçi ama lütfen artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna http://www.tomshardware.com.tr/mainb...el845g-11.html
lütfen acele
Valla ben sana daha öncede söyledim.MSI ı çok tutuyorum
kendim için MSI 645e max 2 (SİS645DX) aramış ve bulamamıştım
onun üzerine ASUS P4S533 aldım...Kardeşinin PC sine bir bluetooth kiti alırsın evde kablosuz ağınız olur fene mı strateji veya fifa oynar interneti paylaşırsınız...
Hım proton abi tmm zaten gidip görüşt üm tarık abiyle kartı ısmarlamış yarın gelişormuş ama beni dövecekti bir daha deiştirme şansım olmadığını söledi tam tüm tetleri yapmışlar ekran kartını beklişolar mış onun yüzünden bili salı alıcam haftaya salı bu arada msi boarddu da aldık 3-4 ay sonrada ramleri 33mhz ye çıkarırım oldu işte sana müthiş pc(Bana göre)