Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Anakart »

Detaylarla Bios

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında Detaylarla Bios başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "30 tane forum sitesine üyeyim ama bunları bildiğim halde harika bi konu olmuş. Bu forum gerçekten çok farklı......" şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (1) Konu araçları |  
Eski 16-11-06, 02:29   #26 (permalink)
karizmatiq
New Member

Katılım tarihi: 15.10.06
Nereden: bursa/hürriyet
30 tane forum sitesine üyeyim ama bunları bildiğim halde harika bi konu olmuş. Bu forum gerçekten çok farklı...
karizmatiq çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-11-06, 05:14   #27 (permalink)
bestpcgamesell
Senior Member

bestpcgamesell Avatar

Katılım tarihi: 02.10.06
Nereden: IZMIR /KARSIYAKA

Allah senden cok mersi bilmiyene baya bir yardimci olacagina inaniyorum bazen bilenlerin bile hatirlamadigi menuler oluyor ...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-05-07, 16:05   #28 (permalink)
psykopat81
Rookie Member

psykopat81 Avatar

Katılım tarihi: 28.10.04
Re: Detaylarla Bios

eline sağlık kardeş , hiç anlaşılamayan şeyleri çok güzel açıklamışsın , sağolasın..
psykopat81 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-11-07, 23:42   #29 (permalink)
sezer03
New Member

Katılım tarihi: 20.11.07
Cevap: Detaylarla Bios

tşk elinize sağlık
sezer03 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-12-07, 10:30   #30 (permalink)
bilgisayarcı
Senior Member

bilgisayarcı Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.12.07
Nereden: ankara
Smile Ynt: Detaylarla Bios

Dostum kanayan yaraya parmak basmışsın. Çok faydalı bir konu. Birazda bizleri düşün kardeş müşteri kalmayacak böyle gidersen. Emeğinize sağlık.
bilgisayarcı çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-01-08, 10:32   #31 (permalink)
ertugrulhan
New Member

Katılım tarihi: 18.06.07
Ynt: Detaylarla Bios

ellerine sağlık çok güzel bir çalışma
ertugrulhan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-03-08, 23:48   #32 (permalink)
hector46
New Member

Katılım tarihi: 07.12.07
Cevap: Detaylarla Bios

Güzel çalışma.... Teşekkürler....
hector46 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-04-08, 17:45   #33 (permalink)
maztokdemir
New Member

Katılım tarihi: 19.03.08

BİOS sorunu
Bu Konu "Anakart" bölümünde yazıldığı için pek dikkate alınmayabilir. Aynı konuyu buraya bir kez daha yazma ihtiuyacı hissettim.
Elimde AOPEN 478 anakart bulunan bir bilgisayarım vardı. İnternette gezinirken Bu karta ait biosun yeni versiyonunu gördüm. İndirdim ve kurdum. Kurarken vakit çok geç olduğu için çıkan kutucukları tam okuyamadım ama "del" gibi birşeyler varmış gibi geldi.
Kapanıp açılmasını beklemek için "enter" e bastım. Bilgisayar kapandı bir daha o kapanış gitti gidiyor.
Anlayacağınız BIOS gitti. Bu bios için aynı kartı bul falan demeyin çok aradım bulamadım.Şimdi karttaki biosu sökmek kolay da nasıl ve nereden yazılım bulup da yükleyeceğim.(bunu yüklemek için arkadaşımda aparat var) AOPEN AX4B biosun yeniden yüklenmesi için elbette içinizde iyilikseverler var.
Çocuk "Baba bilgisayarımı bozdun" diye hergün başımı ağrıtıyor. Çare siz yardımseverlerde.
maztokdemir çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-08-08, 02:18   #34 (permalink)
fellemow
New Member

Katılım tarihi: 29.08.08
Nereden: Konya

Selam arkadaşlar foxconn soket 775 671m anakarta sahibm ve bilgisayarım açılmıyor sebebi bios açılışta siyah bir ekran var ve o ekranda
Award Bootlock Bios v1.0
Bios Rom
Checksum Error
Detecting Floppy drive A
Drive A error System halt....
....
Bu ekran var bu durumda hiç bi disket fln takılı deil
Kendi sitesinden indirdiğim AWDFLASH ve Biosun en güncel dosyasını diskete atıyorum rest attığımda takılı diski çıkarınDevam etmek için tuşa basın felan yazıyor yani olmuyor
Anakartın üstündeki pili çıkarma yönteminide denedim
bu sorunuma çözüm bulabilirseniz çok sevinirim
fellemow çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-08, 15:10   #35 (permalink)
cezam_23
New Member

cezam_23 Avatar

Katılım tarihi: 31.07.07
Nereden: elazığ

güzel çalışma arkadaşlar elinize sağlık pc konusunda sorunlarınız varsa cevap verebilirim bilginize
cezam_23 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-08, 15:13   #36 (permalink)
cezam_23
New Member

cezam_23 Avatar

Katılım tarihi: 31.07.07
Nereden: elazığ

fellemow arkadaşım bios ayarların değişmiş olabilir ayarlarını yapmak için pc ile birlikte verilen el kitabına benzer bir kitap olacak o kitabın içinde bios ayarları veriliyor resimli olarak oradan bios ayarlarını düzeltebilirsin kolay gelsin..
cezam_23 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-10-08, 23:17   #37 (permalink)
fellemow
New Member

Katılım tarihi: 29.08.08
Nereden: Konya

yok yanında bi kitapcık fela vermediler ama sorunu düzelttim biosum çökmüş update yaptım geçti sağolun teşekkürler
fellemow çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
bios, detaylarla

Konu araçları

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.hardwaremania.com/forum/donanim/anakart/detaylarla-bios-28926.html
Gönderen For Type Gün
warning! cpu has been changed. - hARDWAREMANIA fORUM This thread Refback 20-12-06 13:02

Detaylarla Bios ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Bios Update ve Hotflash Yöntemleri Caesar Anakart 40 22-07-07 15:34
Mame Rom Sorunu e-diablo Oyunlar 8 20-03-06 12:22
A'dan Z'ye BIOS Vito Andolini Genel(OS) 6 05-07-05 10:43
BIOS Kurtarmak sayborg2 Anakart 15 16-04-05 03:21
Bios Göçtü Acil Yardım ExcalibuR_34 Anakart 16 30-08-04 20:20

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:06.