Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Anakart »

Gamer Motherboard ?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında Gamer Motherboard ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Slm arkadaşlar oyun için iyi anakart ram ve ekran kartı alcam sizce ne alıyım anakart ? bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-07-06, 00:04   #1 (permalink)
GoldRebel
New Member

Katılım tarihi: 08.07.06
Nereden: ankara
Thumbs up Gamer Motherboard ?

Slm arkadaşlar oyun için iyi anakart ram ve ekran kartı alcam
sizce ne alıyım anakart ?
GoldRebel çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-06, 00:11   #2 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5
oyun için en iyi mobo olmaz.. sadece alabilceğin en iyi işlemci ve vga için en iyi moboyu alabilirisin ... . amd mi intel mi düşünüyorsun?

diablo şu an çevrim içi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-06, 00:28   #3 (permalink)
GoldRebel
New Member

Intel ve PCI-express olcak. Onboard vga olmıcak usb si çok olsa iyi olur

bu arada ben oyuncu için derken mesela ABIT FATALITY fln gibi kartlar hatırlıyodum onnar gibi bişi arıyorum mesela bu kart nasıl ?
ABIT NI8-SLI (NF4 SLI,GLAN,SATA,RAID,LGA775) Anakart
GoldRebel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-06, 00:36   #4 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5
Alıntı:
GoldRebel tarafından iletildi.
Intel ve PCI-express olcak. Onboard vga olmıcak usb si çok olsa iyi olur

bu arada ben oyuncu için derken mesela ABIT FATALITY fln gibi kartlar hatırlıyodum onnar gibi bişi arıyorum mesela bu kart nasıl ?
ABIT NI8-SLI (NF4 SLI,GLAN,SATA,RAID,LGA775) Anakart

fatality nin oyunlarakazandırdığı ek birşey yoktu , sadece pazarlama politikası ...
abit NI8 oldukça iyi bir mobodur ...
diablo şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-06, 00:53   #5 (permalink)
CyberKnight
hARDWAREMANIAC

CyberKnight Avatar

Katılım tarihi: 01.03.05
Nereden: İstanbul
Resimler: 9
Alıntı:
diablo tarafından iletildi.
fatality nin oyunlarakazandırdığı ek birşey yoktu , sadece pazarlama politikası ...
abit NI8 oldukça iyi bir mobodur ...
+1

acıkcası bu politikada gercekten cok iyi işliyor...

@GoldRebel

ayırabilecegin max bütçeyi yazarmısın ?
Eski 22-07-06, 01:58   #6 (permalink)
Pala
Senior Member

Pala Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.04.05
Nereden: İstanbul\Kadıköy-Şampiyon Kokareç
Alıntı:
CyberKnight tarafından iletildi.
+1

@GoldRebel

Konuyla alakasız kaçıcak ama merak ediyorum bu FATALITY denen zat bu ismin telifininden para kazanıyo mu ve daha bi oyunda kamera karşısında daha eline veren olmadı mı(özellikle şöle Battal lakaplı bir Türk becerse şu işi havaalanında omuzlarda karşılayıp kurban falan kessek ne güzel olur )
Tamam akşam akşam kafam pek yerinde diil daha fazla sapıtmadan forumun selameti için yatıyorum herkese iyi geceler...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-06, 06:33   #7 (permalink)
Xevon
V.I.Member

Xevon Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.04.06
Nereden: /home/eugene/public_html :)
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
Fatal1ty denen arkadaşı "En çok bilinen oyuncu" olarak adlandırıyorlar. Valla ben bu lakabı Abit ve Zalman vasıtasıyla duydum. Muhtemelen kendisi büyük firmaların sponsorluğunu yaptığı yarışmalara katılıp iyi puanlar yapmış olmalı ki böyle fırsatlar elde edip lakabıyla para kazanıyor. Yoksa yani oyun içinde ölümsüzdür, bir numaradır falan gibi bir kaide yok.

Kendiside şöyle tipsiz biridir:

Bunların dışında diablo'nunda dediği gibi oyun anakartı gibi bir terim sadece pazarlama yönteminde kullanılıyor. Oyunlarada fazla bir katkısı olmuyor.
Aynı altyapı ve platform baz alınarak yapılan anakartlarda sadece marka farkı oluyor. Bir marka herhangi bir seri çıkardığında karşı tarafta politikaları gereği aynı paralelde kendi serilerini çıkartıyor. Bu noktada Tomshardware araya giriyor ve çeşitli benchmarklarla hangi anakartın hangi alanda daha başarılı olduğunu gösteriyor. Bu nedenle kısaca tomshardware.com adresindeki anakart incelemelerine bakarak sonuç elde edebilirsiniz. Tom amcanın sitesinde beğendiğiniz birkaç anakartı buraya "bunumu alsam yoksa bunumu?" şeklinde yazıp yorumlar alabilirsiniz ve buna ek olarak CK'nında dediği gibi anakart ve diğer parçalar için ayırabileceğiniz bütçenizi yazarsanız burdaki arkadaşlar hem kendi deneyimleriyle hemde bilinen başka review sitelerine yönelterek size yardımcı olabilirler.

En son Xevon tarafından düzenlendi: 22-07-06 saat 06:39
Xevon çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-06, 13:48   #8 (permalink)
tolgacem
hARDWAREMANIAC

tolgacem Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.01.06
Nereden: balıkesir
Resimler: 12
nf4 chipli ilerde conroe takamassın intel alacaksan bekle 965 chipli conroe destekleyen bi mobo fln al
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-06, 16:22   #9 (permalink)
n2XT
Power Member

n2XT Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.01.06
Resimler: 8
Üzerinde FATAL1TY yzan hiçbirşeyi ALMAM

ONUN KARTLARINI,FANLARINI ALANA KADAR GİDER
Gigabyte TurboJet Anakartı Aılırım
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-07-06, 01:58   #10 (permalink)
Pala
Senior Member

Pala Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.04.05
Nereden: İstanbul\Kadıköy-Şampiyon Kokareç
Alıntı:
Xevon tarafından iletildi.
Fatal1ty denen arkadaşı "En çok bilinen oyuncu" olarak adlandırıyorlar. Valla ben bu lakabı Abit ve Zalman vasıtasıyla duydum. Muhtemelen kendisi büyük firmaların sponsorluğunu yaptığı yarışmalara katılıp iyi puanlar yapmış olmalı ki böyle fırsatlar elde edip lakabıyla para kazanıyor. Yoksa yani oyun içinde ölümsüzdür, bir numaradır falan gibi bir kaide yok.

Kendiside şöyle tipsiz biridir:

Bunların dışında diablo'nunda dediği gibi oyun anakartı gibi bir terim sadece pazarlama yönteminde kullanılıyor. Oyunlarada fazla bir katkısı olmuyor.
Aynı altyapı ve platform baz alınarak yapılan anakartlarda sadece marka farkı oluyor. Bir marka herhangi bir seri çıkardığında karşı tarafta politikaları gereği aynı paralelde kendi serilerini çıkartıyor. Bu noktada Tomshardware araya giriyor ve çeşitli benchmarklarla hangi anakartın hangi alanda daha başarılı olduğunu gösteriyor. Bu nedenle kısaca tomshardware.com adresindeki anakart incelemelerine bakarak sonuç elde edebilirsiniz. Tom amcanın sitesinde beğendiğiniz birkaç anakartı buraya "bunumu alsam yoksa bunumu?" şeklinde yazıp yorumlar alabilirsiniz ve buna ek olarak CK'nında dediği gibi anakart ve diğer parçalar için ayırabileceğiniz bütçenizi yazarsanız burdaki arkadaşlar hem kendi deneyimleriyle hemde bilinen başka review sitelerine yönelterek size yardımcı olabilirler.
Ellerin dert görmesin Xevon hocam bu konuyuda açıklığa kavuşturdum
Bu arada n2XT hocamada tek bir ürün hariç katılıyorum;
Zalman'ın ekran kartları için ürettiği FATAL1TY serisi bana gayet iyi görünmüştü performans\görünüş olarak ama fiyatını hatırlamıyorum
Pala çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-07-06, 02:23   #11 (permalink)
GoldRebel
New Member

Alıntı:
CyberKnight tarafından iletildi.
+1

@GoldRebel

MAX 200 Dolar
GoldRebel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-07-06, 02:26   #12 (permalink)
GoldRebel
New Member

Alıntı:
tolgacem tarafından iletildi.
nf4 chipli ilerde conroe takamassın intel alacaksan bekle 965 chipli conroe destekleyen bi mobo fln al
Dostum ne kdr önemli bu dedigin olay bu arada ne kdr beklemem lzm 965 chipli conroe destekleyen bi mobo için ?
GoldRebel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-07-06, 15:13   #13 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
dip not: üzerinde fatal1ty yazan tüm ürünleri, fatal1ty abimiz bizzat turnuvalarda kullanır, firmalarda gider ona derki "bak biz bir ürün çıkardık, üzerine senin ismini yazalım bide üstüne para verelim"
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-07-06, 18:40   #14 (permalink)
Asphodel
Power Member

Asphodel Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.03.03
Nereden: The City of Ogrimmar - Durotar / CENTRAL KALIMDOR
mesela şöyle diyelim zalman bir modeline fatality damgası basıp, led koyup kırmızı yapıp fiyatını arttırıp hoooooooooopp counter strike quake manyaklarına iteklemekte.

Bu olayı şiddetle kınıyorum.
AMD 3700+ | Epox 9NPA+ Ultra | Twinmoss 2gb DDR400 | ASUS 7900GTX 512MB | Seagate Barracuda 2x200gb RAID 0 + 2x250gb SATA-II NCQ | Thermaltake BLue orb II | Thermaltake 680W | NEC 20WGX2 | NEC DVDRW 4570A | LG CD-RW | Soundblaster Audigy 2-zs | Creative Megaworks 5+1 5500 | Logitech G-25
Asphodel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver