GIGABYTE EP35C-DS3R DDR2-DDR3 SES-GLAN RAİD 16X :ANAKART
NAsıl?
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda GIGABYTE EP35C-DS3R DDR2-DDR3 SES-GLAN RAİD 16X Hakkında Görüşleriniz ? başlıklı konu tartışılıyor; GIGABYTE EP35C-DS3R DDR2-DDR3 SES-GLAN RAİD 16X :ANAKART NAsıl?...
GIGABYTE EP35C-DS3R DDR2-DDR3 SES-GLAN RAİD 16X :ANAKART
NAsıl?
bence fiyat/performans olarak süper bir kart. Bende yeni bir pc topladım ve anakart olarak bunu aldım. Tek eksiği sli veya cf desteklememesi..
Hem DDR2 hem de DDR3 gereksiz.Anakarta o kadar para verme.
Şu an DDR3 ramlar çok pahalı ve performans olarak ciddi bir farklılık da yaratmıyorlar dostum eğer DDR2 kullanacaksan GIGABYTE EP35-DS3R daha mantıklı bir seçenek...Kullananlar çok memnun sorunsuz sağlam ve güçlü bir kart, fiyatı da gayet uygun...
Dsotum doğruyu söylemek gerekirse ve elime bir anda yüklü bi para geçmezse 1 hafta içinde ben de Gigabyte EP35 DS3R almayı düşünüyorum... bence DDR3 ramlerin fiyatı düşünceye kadar, ki daha baya bir zaman var, bu yüzden combo kartlar yerine DDR2 kartlar işini gayet de güzel görür diye düşünüyorum çok fazla kasmaya da gerek yok EP35 DS3R da kart taş gibi kart al kullan derim...combo olanından bir eksiği yok...
Kusura bakma yaw ben EP35 DS3R görmüşüm senin kartıbende kullanıyorum o kartı ve arkadaşların dedikleri çok sağlam bi kart. tavsiye ederim
Arkadaşlar bir süredir bu ANAKART HAKKINDA verdiğim yanlış bilgilerden dolayı öncelikle özür diliyorum hepinizden... Mavi Bilgisayardan P35 DS3R anakart siparişi vermiştim ve bugün elime EP35C DS3R modeli geldi...böyle olmasının sebebinin stok problemi olduğunu düşünüyorum...Ama kartı açınca şok oldum ve direk buraya yazdığım RAM desteği hakkındaki yorumlarım aklıma geldi...
Düzeltme olarak bu yorumu eklemek istedim...Arkadaşlar kartta toplam 6 ram slotu var ve bunlardan 4 ü DDR2, 2 si DDR3 destekliyor... temel olarak EP35 DS3R dan hiç bir farkı yok...Sadece kart çok az daha uzun ve + olarak 2 adet Dual DDR3 destekleyen ek slotu mevcut GÖNÜL RAHATLIĞIYLA alınabilecek bir kart...Stok sıkıntısının yaşandığı EP35 DS3R ve P35 DS3R yerine rahatlıkla tercih edilebilinir çünkü eksiği yok fazlası var...Daha önce yanlış bilgilendirme yaptığım için tekrar özür dilerim arkadaşlar....Kusuruma bakmayın lütfen...