Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Anakart »

Gigabyte GA-EP45-DS3R BANA YADIM EDİNNN!!

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında Gigabyte GA-EP45-DS3R BANA YADIM EDİNNN!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Anakartımı değiştirdim yanlız 15 gündür bir türlü çalıştırmayı başaramıyorum!Eski anakartım Asus P5N-E SLI Ekrankartım SAPPHIRE 1GB 256bit HD3850 yani anakartım ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 07-10-08, 00:19   #1 (permalink)
MaGaRa
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.10.08
Nereden: antalya
Gigabyte GA-EP45-DS3R BANA YADIM EDİNNN!!

Anakartımı değiştirdim yanlız 15 gündür bir türlü çalıştırmayı başaramıyorum!Eski anakartım Asus P5N-E SLI Ekrankartım SAPPHIRE 1GB 256bit HD3850 yani anakartım Gigabyte GA-EP45-DS3R eskisini çıkarıp yeni anakartı bağladığımda anlamsız şekilde 5-6 saniye çalışıyor sonra kapanıyor.Daha sonra tekrar kendi kendine açılıp tekrar kapanıyor.Lütfen bana yardım cı olun herşeyi denedim .Hatta PSU mu değiştirdim.Anakartımın Üzerinde 8 pin li pover girişi var diye Psu aldım 650 watt lık.Ama yine aynısı.Yardımmmmmmmmmmmm! !!!
MaGaRa çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 01:45   #2 (permalink)
Cole
V.I.Member

Cole Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.04.08
Nereden: ANTALYA
Resimler: 14
Ynt: Gigabyte GA-EP45-DS3R BANA YADIM EDİNNN!!

Sorun şu Intel Pentium D 925 3GHz olan işlemcinizi Gigabyte GA-EP45-DS3R anakartınız desteklememektedir. GIGABYTE - Support - Motherboard - CPU Support List - GA-EP45-DS3R (rev. 1.0) adresinde anakartınızın desteklediği işlemci listesi mevcuttur.
Cole çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 05:30   #3 (permalink)
MaGaRa
New Member

Bilgisayarım
Question Ynt: Gigabyte GA-EP45-DS3R BANA YADIM EDİNNN!!

Evet bende öle düşündüm dün kargoyla elime E8400 işlemci ulaştı yarın sizinde yönlendirmenizle deniyicem umarım sorun bundan ibarettir.Aslında bir sorum daha var ben yeni aldığım psu yu gereksizmi aldım hatta cpu yanın daki 8 pinli power girişi tam olarak ne işe yaramakta teşekkürler yarın deneme sonucunu yazıcam...
MaGaRa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 11:54   #4 (permalink)
Cole
V.I.Member

Cole Avatar

Bilgisayarım

Yeni intel anakartlar 8 Pin ile CPU/Anakart beslemesine ihtiyaç duyuyor.Önceden 4 pin idi ardından 6 pin son olarak 8 pin.Anakartı/CPU/PCIex elektrik ihtiyacını bu 8 pin ile görüyor...
Cole çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 12:42   #5 (permalink)
emobaba
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.06.08
Nereden: İStanbul

sen bana 5-6 saniyede tam olarak ne yaptığını söyle görüntü weriyo mu weriyosa napıyo
emobaba çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 13:10   #6 (permalink)
ultraslan06
V.I.Member

ultraslan06 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.05.08
Nereden: Ankara

sorun @cole unda dediği gibi pentium D serisinin anakartta desteklenmemesi.

anakartın güzel ve sistemler için ideal bir anakart.hayırlı olsun.
FİKİRLERİYLE VE ŞİİRLERİYLE ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK
ultraslan06 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 18:06   #7 (permalink)
MaGaRa
New Member

Bilgisayarım

Arkadaşlar teşekkürler..Yaw cole un vede benimde tahmin edip zamanın da sipariş ettiğim gibi sorun cpu da.Ama şansa bakın kargo eve geleli CPU 2 gün oldu ve ben biçok denemeden sonra yılmış bir adam olarak denemek için cesaret toplarken dün gece cole un da desteğiyle gigabyte sitesine bir daldım baktım ki gerçekten N/ ibaresi varbir insan yeni aldığı anakartının işlemcisini desteklememesine sevinirmi ohhhh be dedim
Dün gece çalıştığım için eve sabah uçarak geldimyaw direk eskiyi çıkarıp geçen seferkilerden ders alaraktan yeninin vidalarını sabitlemedim.Yaw yok böle bişey ilk defa ekran açtı bu kartta.İyiki varsınız iyiki varım(ZAMANINDA İŞLEMCİ SİİPARİŞ ETTİĞİM İÇİN)EEE artık eski kartı satılığa çıkartma vakti geldi....
Bu arada bahsettiğiniz 8 pin olayın da PCIex destekliyor derken ayriyetten ekrankartına bağladığımız 6pin besleme kablosunu takmamıza gerek yokmu?Vede neden 6 pin:Pyok bu şakaydıGerçekten benim bildiğim 2.0 destekli anakartlarda takmaya gerek yokmuş vede benimki 2.0 mı acaba.Şimdiden teşekkürler...
MaGaRa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 18:18   #8 (permalink)
Cole
V.I.Member

Cole Avatar

Bilgisayarım

MaGaRa sorununun çözüldüğüne çok sevindim...Bir hevesle alınan donanımın yine bir hevesle power düğmesine basılmasıyla tepki vermemesi kadar kötü bir an olamaz bence PCIex 2.0 slotları 300W kadar ekran kartlarını besleyebiliyorlar diye biliyorum ancak yine de çoğu ekran kartı 6/8 pin ile beslemeye ihtiyaç duyuyorlar...
Cole çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Gigabyte GA-EP45-DS3R BANA YADIM EDİNNN!! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ep45 ds3r bios sorunu bios patlarsa nolur chnvat Anakart 12 30-09-08 20:50
GIGABYTE GA-EP35-DS3R (rev. 2.1) vs MSI P7N SLI Platinum crsd Anakart 2 21-06-08 23:28
Gigabyte 8800GT ve Gigabyte p35-ds3r ile problem yasayanlar... runner180 Ekran Kartları 0 05-05-08 15:34
Gigabyte P35 DS3R aranıyor yilmax Aranılan ürünler 0 03-04-08 18:03
gigabyte p35 ds3r dare__74 Anakart 0 28-11-07 16:14

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:39.