Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Anakart »

Intel 865 perl performansı

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında Intel 865 perl performansı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Beyler sistemim şöyle: P4 2.6c Intel D865 Perl 2X256 Kingston ram (DDR 400) Leadtek Geforce FX 5700 Samsung 80 GB ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 12-02-04, 05:45   #1 (permalink)
dude
New Member

dude Avatar

Katılım tarihi: 12.02.04
Nereden: İstanbul-Beykoz
Intel 865 perl performansı

Beyler sistemim şöyle:
P4 2.6c
Intel D865 Perl
2X256 Kingston ram(DDR 400)
Leadtek Geforce FX 5700
Samsung 80 GB SATA

Şimdi bu sistemle bazı oyunlarda yeterli performansı alamadığımı düşünüyorum.Özellikle NFS:Undergraund gibi oyunlarda ayarları kökleyince
kasılmalar oluşuyor.Bunun sebebi nedir?Anakartın dandik olması mı acaba?Normalde çok rahat bir şekilde ayarları köklemem gerekmez miydi?
Ya da ekran kartıyla alakalı olabilir mi?

http://www.tomshardware.com/motherbo...707/index.html

Buradaki testlere bakarak soruyorum:PAT teknolojisi performansı bu kadar etkileyebilirmi?

Biraz uzun bir post oldu ama bu konu benim için çok önemli.Burda verdiğiniz cevaplara göre anakartı değiştirip değiştirmeyeceğime karar vericem.
Şimdiden sağolun
dude çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-02-04, 06:47   #2 (permalink)
Versa
V.I.Member

Versa Avatar

Katılım tarihi: 11.08.03
Nereden: Θ
Bence Anakartın dandık felan degıl aksine butun orjinal Intel boardlar gıbı hem saglam hemde Stabil. Elbette senin Anakartından daha perfonmanslı kartlar vardır ancak bu senın sorununu cozmeye yetmez.Ayarları koklersen Ekran kartın kasılır daha yuksek perfonmans ıoın onu bence ekran kartını degıstırmen yada ayarları koklememen gerekır.

Brisbane 3.12g | nForce 560 | Rv 670 | Sb 0350 | Raid 0 | 2Gb | Regza 32' | Z 5500 | @ v64 | Ps2
Versa çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-02-04, 07:31   #3 (permalink)
CyberExplorer
V.I.Member

CyberExplorer Avatar

Katılım tarihi: 12.06.03
Nereden: CyberSpace
intel chipset driver üzerine intel application accelerator kurdunmu
bide kaç 3dmark alıyor.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-02-04, 09:02   #4 (permalink)
lulali
HM Haber Editörü

lulali Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.12.03
Nereden: İstanbul
Resimler: 5
yaw cyber bu intel application accelerator kurulu mu değil mi program ekle kaldırdan belli olur mu? eğer yok ise kurulmamış mı demek. kurulu değilse kurak be şunu isme baksana application accelerator vayy be
Eski 12-02-04, 10:01   #5 (permalink)
lulali
HM Haber Editörü

lulali Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.12.03
Nereden: İstanbul
Resimler: 5
indirdim kurayım dedim kabul etmedi meğer benim kart desteklemiyormuş.
lulali çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-02-04, 10:55   #6 (permalink)
CyberExplorer
V.I.Member

CyberExplorer Avatar

Katılım tarihi: 12.06.03
Nereden: CyberSpace
alışkanlık intel deyince app acc diyorum. i865 ve i875 ayrıca i855 i852 de kurulmuyor çalışmıyor. belki yeni versiyonu destekler. ha bide i848 de çalışmıyor.
CyberExplorer çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-04-06, 22:35   #7 (permalink)
canahmet16
Ziyaretçi

Arkadaşlar belki biraz ayıp olacak ama "application accelerator" nedir yaa?

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-04-06, 01:48   #8 (permalink)
wwwengin
V.I.Member

wwwengin Avatar

Katılım tarihi: 10.02.04
Nereden: toprağın üstü arşın altında
konu sağlam hortlamış...

gelmişken söliyelim...

raid sistemlerinde intel amcamın yaptığı bi güzellik...
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:21.