Selamlar...
Gecen aksam bilgisayarımı açayım dedim, güç kaynağından pzzzşt, czzzs... gibi sesler geldi, sonra monitor açılıp kapandı biçok kez, ben bilgisayarın fişini çekene kadar... Daha önce de o sese benzer bi ses olmuştu 1-2 ay kadar once ama bi sorun olmamıştı. Fişi tekrar takıp denediğimde artık ne fan ne başka bişey çalışıyordu. Neyse soktum psu yu aldım 20 ytl lik bişey taktım, tık yok... Arkadaşımın pc ye taktım sağlammı diye yeni aldığım sağlam... Yani benim bord gümlemiş buyuk ihtimal... Hadi bord gitti diyelim işlemciyi
ram leri falan da goturmemiştir inşallah. Çünkü arkadaşımdan eski bi bord aldım "msi 850 pro 5" taktım herşeyi uzun bi sinyal sesi geliyo duruyo, tekrar geliyo duruyo, surekli devam edio bu. Korkuyom
işlemci gitmiştir diye... Okudum forumu buna benzer sorulara verilen cevaplarda cmos reset deniyor. Onu deniycem eve gidince, inşallah sorunu cözer yoksa gitti işlemci oyoyoyoy...

|  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |