| KEZZAP DÖKÜP YAKICAM BU SATA KONTROL KARTINI selam dostlar
bıktım ben bu sata kontrol kartından
eski anakartı değiştirdim abit an7 ile. manyak bi kart acayip oc oluyo. bide sata raid 0 yaptımki performas o biçim eskiye göre
ammma şu benim flexy marka sata kontrol kartı ile benim 160 gb sata hdd yi bi türlü tanıtamadım windows'ta.
raid yaptığım 2*80 gb lık hdd ler anakart üzerindeki sata girişlerinde takılı. ve problemsiz çalışıyolar. 160gb lık sata yıda yedek olarak kullanmak istedim ve anakartta başka boş sata girişi olmadığı için sata kontrol kartıyla bağladım.buraya kadar herşey güzel.
bilgisayar açılışında hem sil kontrolü(anakart üzerinde)(ctrl+s) hemde ali sata kontrolünün biosuna girmek için ctrl+a tuşuna başılıyo.
sil biosuna girip gerekli ayarları yaptıktan sonra windowsu yükledim.problemsiz çalışıyo.
ama ali biosuna girince 160 lık hdd yi görüyo ama herhangi bi ayar yapamıyorum. bu yüzdende windows görmüyo hdd yi. napıcam ben bi yardım lütfen
(  hatta hdd yi söküp monitöre doğru tuttum görsün diye gene görmedi salak windows.  ) ciddi değilim haa şaka şaka
__________________ AMD Opteron 175 2200@2400mhz , Asus A8V, 2 x 1gb ocz ddr 400 Ram, Sapphire HD 3850 agp 512Mb, Nec DVDRW, LG DVDRW, Audigy 2 ZS, 500Gb Samsung Sata ,160Gb Harici HDD (E-sata), Qtec 650Watt PSU , Feel Hurricane 2 Kasa , Cooler Master Aerogate II , Philips 109S4 19" Crt |