benm sistemim p4 3.20ghz simdiki anakartım gigabyte sis cipli degiştirmek istiyorum ama cok secenek var pcı expressi olan almayı dusunuyorum ama hangi markayı almalıyım yardımcı olurumusunuz ona gore pcı express ekran kartı alıcam da
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda nasıl bi ankart almalıyım? başlıklı konu tartışılıyor; benm sistemim p4 3.20ghz simdiki anakartım gigabyte sis cipli degiştirmek istiyorum ama cok secenek var pcı expressi olan almayı dusunuyorum ...
benm sistemim p4 3.20ghz simdiki anakartım gigabyte sis cipli degiştirmek istiyorum ama cok secenek var pcı expressi olan almayı dusunuyorum ama hangi markayı almalıyım yardımcı olurumusunuz ona gore pcı express ekran kartı alıcam da
Asus P5LD2 öneririm ancak ddr2 ram destekliyor sendekiler ddr sanırım eğer ramleride değiştireceksen bunu alabilirsin...Eğer yok ramler ddr kalsın diyorsan ozaman Asus P5GD1 Pro'yu alabilirsin...
İleriye dönük olarak P5GDC modelini alabilirsin Asus un
Hem ddr1 hem ddr2 destekliyo. yani ddr1 ramlerini sattıktan sonra dd2 alırsın paşa paşa kullanırsın![]()
DualCore Intel Core 2 Duo E4400, 2000 MHz (10 x 200) [X] Gigabyte GA-965P-DS3 (1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) [X] Palit 8600GTS (1450/2000) [X] Kingston 2x1GB 667Mhz DDR2 [X] Seagate 320GB 16MB Sata2 [X] NEC 7173S-ATA DVD-RW [X] Philips 107T6 [X] A4 Tech KBS-8 & WOP-35 [X]