Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Anakart »

ŞEBEKE VOLTAJI PC'Yİ KİTLERMİ???

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında ŞEBEKE VOLTAJI PC'Yİ KİTLERMİ??? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ya arkadaşlar belki hatırlasınız benim sistem(sempron 2500+ giga 7nfrz kart) çipsetin ısınmasından kilitleniyodu. Servise götürdüm 1 haftya kaldı kilitlenmemiş. Aldıktan ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 20-09-05, 10:05   #1 (permalink)
DAYWALKER
Cool Member

DAYWALKER Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.05.05
Nereden: düzce
Question ŞEBEKE VOLTAJI PC'Yİ KİTLERMİ???

Ya arkadaşlar belki hatırlasınız benim sistem(sempron 2500+ giga 7nfrz kart) çipsetin ısınmasından kilitleniyodu. Servise götürdüm 1 haftya kaldı kilitlenmemiş. Aldıktan sonra bendede 1-2 sefer kilitlendi bikaç kişiyle konuştum senin orda şebeke voltajları çok oynaktır ondan yapar dedi. Olabilirmi? Şebeke voltajının değişkenliği buna sebep olabilirmi?
DAYWALKER çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-09-05, 11:59   #2 (permalink)
TiesTorN
Banned user

TiesTorN Avatar

Katılım tarihi: 02.09.03
Nereden: Punishland
alakası olmaz. şebeke voltajından ya pc kapanır yada yoluna devam eder.. kitlenmez.
TiesTorN çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-09-05, 12:51   #3 (permalink)
daimakafein
Senior Member

daimakafein Avatar

Katılım tarihi: 18.07.05
Nereden: Havada asılı duruo
Yada yanar .Alıcaksın kaliteli bi ups voltajı dalgalı olarak deilde düz bi şekilde çekicek tam 220 volt yani.Bazen 150w ile 350 w arasında oynamalar olabilio.Benim arkadaşın evindeki televizyon ve buzdolabı yandı ve apartmandaki diğer kişilerinde.Evde sizden başka daire varsa bi onlarda denemeye çalış belki amper yetmiyodur
Eski 20-09-05, 16:04   #4 (permalink)
DAYWALKER
Cool Member

DAYWALKER Avatar

Bilgisayarım
BİNADA BENDEN BAŞKA 2 AİLE DAHA OTURUYO NE ONLARIN CİHAZLARINDA PROBLEM VAR NEDE BİZİM EVDEKİ DİĞER ELEKTRONİK EŞYALARDA SADE BENİM PC SORUN ÇIKARIYO
DAYWALKER çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-09-05, 02:58   #5 (permalink)
Maeglinn
Member

Maeglinn Avatar

Katılım tarihi: 13.08.05
Nereden: Istanbul
Topraklı veya topraksız olduğuna emin misin ? Eğer bilgisayarın kasasına dokunduğunda hafif de olsa elektrik çarpıyorsa ondandır.Özellikle priz i bi kontrol et.Prizdeki hatadan dolayı çıkan kaçak sonucu anakartım bozulmuştu,tam ikinci anakartı da takarken bir baktım monitör ün data kablosunun ucunda kaçak var çarpıyor.Hemen prizi değiştirdim düzeldi.
Maeglinn çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-09-05, 09:41   #6 (permalink)
DAYWALKER
Cool Member

DAYWALKER Avatar

Bilgisayarım
binada toprak var priz olayına gelince başka prize taktığımdada aynı sorunu yapıyo hatta başka odadan ara kabloyla priz çektim şimdi öyle çalıştırıyorum

Alıntı:
saykomatriXX tarafından iletildi. Mesajı göster
KONTOLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DEĞİLDİR. KONTROLSUZ HIZAŞIMI, HIZAŞIMI DEĞİLDİR.
DAYWALKER çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 19:39.