Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Anakart »

Taklit işlemci mümkün mü

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında Taklit işlemci mümkün mü başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Piyasada 170-180 dolara satılan P-III işlemciler 90-100 dolara web de dolaşıyor son olarak P-III 700 işlemciyi 85 dolara gördüm. Hatta ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 27-03-01, 23:27   #1 (permalink)
htphtp
New Member

Katılım tarihi: 13.01.01
Taklit işlemci mümkün mü

Piyasada 170-180 dolara satılan P-III işlemciler 90-100 dolara web de dolaşıyor son olarak P-III 700 işlemciyi 85 dolara gördüm. Hatta kendisini de gördüm, intel yazısı falan hak getire. Intel frequency ID utily program gerçi 700 gösteriyor. Bir de işlemcinin üzerinde Malay (Malezya) yazıyordu. Almadım ama merak ettim var mı böyle bir şey, yani Intel işlemcileri taklit edebiliyorlar mı?
htphtp çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-03-01, 19:11   #2 (permalink)
myst
Ziyaretçi

Yanıt:Taklit işlemci mümkün mü

bu işlemcileri nerde gördün adres versene

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-03-01, 20:57   #3 (permalink)
Apache
Ziyaretçi

Yanıt:Taklit işlemci mümkün mü

Ne yazikki dogru.Adını vermeme lüzum olmayan bir şirket yurtdışından İntel tarafından defolu olarak üretilen normalde Plll 800 niyetine üretip defo sonucu Plll 600 olan cpu ları satın alıp (bile bile, çünkü bu mamullerin cpu id leri ile oynanıp bios larına Plll 800 soradan yazılmış) Türkiye de bir cok toptancıya satmıştır.Normalde aletler Plll 600 canavar gibi calısıyo fakat board a ne yapsan aleti Plll 800 görüyo.
İşte yurdumun ithalatçı firmaları....

Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 19:26.