Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Anakart forumu altında Uyum sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ya arkadaşlar asus cusl2-c board ile celeron 1.2 uyumluluk gösterirmi onu merak ediyorum her kafadan bi ses çıkıyo herkes bişey ..." şeklinde özetlenebilir....
ya arkadaşlar asus cusl2-c board ile celeron 1.2 uyumluluk gösterirmi onu merak ediyorum her kafadan bi ses çıkıyo herkes bişey söylüyo bilmiyorum bilenler yardımcı olabilirimi?
bilişime gelmiyonmu sen bu hafta gel bir pasta keseriz.Pasta dedimde bugün deniz akkaya geldi bilişime ahhhh ah neyse...Cdromlar ın fiyatlarıda düştü iyice
aman usta sen boşver bilşim falan bozar seni sen yat uyu şekerleme falan yap..Ya bugün neyydi deniz akkaya gene ya ..Gene of çekmem geldi offffffffffffffffffffff of.