Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda windows açılmıyor!! başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar hepinize şimdiden teşekkür ederim.. yeni üye oldum..formu inceledim ve kayda deyer bilgiler ve düzeyli bir form oldugunu gördüm..arkadaşlar benim ...
Arkadaşlar hepinize şimdiden teşekkür ederim.. yeni üye oldum..formu inceledim ve kayda deyer bilgiler ve düzeyli bir form oldugunu gördüm..arkadaşlar benim bir sorunumu dile getirmek istiyorumm.sorunum ise pc nin açılıp kapanması.. nasılmı : pc normal açılmıyor açıldıgında sanki f8 basılıyıs gibi güvenl kipi vss şekilde acılıyor hangi kipte başlattıysam..pc açmaya başlıyor altta yükleme şeridi çıkıyor ve aniden ekrana mavi bir ekran hata kodu çıkıyor.. hata kodunu okuyamıyorum hemen gittiyi için.. yeniden yüklemek istedim. windowsu cd yi tanımıyor .hangi kıpte başlattıysam boş.. açılıp kapanıyor.. arkadaşlar ne yapmam gerekir ..pcde hdd ve fan vss herşey normal kasa sökülerek yeniden dizildi. sorun ne olabilir.. yardımlarınızı bekliyorum ??????? teşekkürler...