02-06-05, 18:09
|
#1 (permalink)
|
| New Member
Katılım tarihi: 02.06.05 Nereden: İSTANBUL Mesaj: 8 | winxp ile 3 gündür ugraşıyorum yardımcı olabilecek biri varmı acaba bende amd xp1900 işlemci 256 ram onboard bi pc var ve 3 gündür ugraşıyom bunda xp vardı çok sorunlu olmaya başladıgından 98 başlangıç disketiyle dosdan açılış yapıp fdisk çekerek sonradan c: sürücünü birleştirdim ve bugune kadar bu yaptıklarımdan sonra bidaha ne 98 nede xp kurabildim hep sorunlar ve hatalarla kaşılaştım 98 de kurulum sonuna yaklaşınca donanım ayarlarınız yapılıyor diyor ve kitliyerek kurulum mecburen sona eriyor sonrası mavi ekran ve bol sıfırlı bir hata sonradan xp kurmayı denedim ve genellikle şu hatayla karşılaştım IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL birtürlü sorunu aşamadım ramın slot yerini değiştirip yaptım olmadı modem vardı onu çıkartıp yaptım olmadı cdrom ıde kablosunu çıkartıp hdd kablosuyla birleştirdim ve sonun da xp kurulum ana sayfasına geldim enter dedim ve aynı senaryo ama bu sefer bios dan bahsediyordu bende anakartımın markasına göre web sayfasına gittim bir adet flas indirim ama dosdan kuramıyorum dosda açılıyo fakat yönergelerini veremedim takıldıgım son nokta şu bios exe sini d: ye yükledim ordan exe sini çalıştırdım dosda ekran açtı bana file name to program deyince bende cevap olarak d: sürücüsünde dedim sonrada save current bios as dedi fakat orayı aşamadım yardımcı olabilecek biri varmı acaba  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | |
| |