Bu sayfada Donanım kategorisindeki Anakart forumunda biri yardım etsin lütfen başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar foruma yeni katıldım ve yakından takip ediyorum. Çok başarılı, güzel bir paylaşım, bilgi sitesi.
Benim sorum anakartımın pci mı ...
Arkadaşlar foruma yeni katıldım ve yakından takip ediyorum. Çok başarılı, güzel bir paylaşım, bilgi sitesi.
Benim sorum anakartımın pci mı pci express 2.0 mı ve agp mi olduğunu nasıl anlayacağımla ilgili. Ekran kartımı değiştirmek için bu bilgilere ihtiyacım var. Ekran kartı ile ilgili sorularımı o bölümde sordum, şimdi bu başlık altında da bana anakartım hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İndirdiğim everest programı ile bilgisayarımın anakart özelliklerine baktım. Bilgiler şu şekilde;
Anakart Kimliği 06/24/2005-Grantsdale-6A79DFK9C-00
Anakart Adı Foxconn 915 Series
Veri Yolu (FSB) Özellikleri
Yol Türü Intel GTL+
Yol Genişliği 64 Bit
Gerçek Saat 200 MHz (QDR)
Etkin Saat 800 MHz
Band Genişliği 6400 MB/s
DRAM:FSB oranı 1:1
Gerçek Saat 200 MHz (DDR)
Etkin Saat 400 MHz
bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru TanıyınBlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru TanıyınBlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.