Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam »

Acil DVDRW tavsiyesi lütfen

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Acil DVDRW tavsiyesi lütfen başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bu başlığı açmama kızanlar olacaktır "Arama yap" diye. Ama ben bilerek aramadım. Çünkü hergün yeni parça çıkmakta. Lütfen bana DVD ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 27-09-05, 02:27   #1 (permalink)
pichoscosama
Power Member

pichoscosama Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Göztepe/İstanbul
Question Acil DVDRW tavsiyesi lütfen

Bu başlığı açmama kızanlar olacaktır "Arama yap" diye. Ama ben bilerek aramadım. Çünkü hergün yeni parça çıkmakta. Lütfen bana DVD yazıcı tavsiye edin.
DVD yazıcıda hız önemli değil. Özellikle istediğim çizik bozuk cd, dvd medyaları okuma performansı yüksek olsun. Elimdeki CDRW bu konuda çok iyi. Ama makinda DVDROM ve 2 HD olduğu için onu çıkartmak zorundayım. Yazma hızı ikinci planda benim için. [COLOR=]Ha birde tabiki yazma kalitesi iyi olsun.[/color] Buffer hataları olmasın. Çift katmanlı modeller tavsiye edin lütfen.

NOT: Parçalar bu hafta alınacak. Lütfen çokça tavsiye. [sm=pray.gif][sm=pray.gif][sm=pray.gif]
NOT 2: Fiyat ta önemli
NOT 3: Aslında bu başlığı genele yazmıştım ama şimdi gördüm ki burası uygun yermiş. İki kez yazdığım için özür dilerim.
4.cevabı buldun mu? -KAÇMA sorunu nasıl çözdüğünü yaz daha sonra aynı sorunla karşılaşanlar aradığını kolay bulsun forum mantığı budur.
http://www.hardwaremania.com/forum/...ead.php?t=35394
pichoscosama çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-05, 13:00   #2 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: İstanbul
NEC tavsiye ederim. Olmadı Philips
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-05, 18:53   #3 (permalink)
ttmen
Silver Member

ttmen Avatar

Katılım tarihi: 19.05.05
Nereden: kıbrıs-ist arası
Resimler: 4
LG tavsiye ederim
ttmen çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-05, 19:26   #4 (permalink)
pichoscosama
Power Member

pichoscosama Avatar

Bilgisayarım
İyi güzel de sadece marka değil model de söyleyin. Okuma performansı iyi olsun.
pichoscosama çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-05, 20:30   #5 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: İstanbul
http://www.tomshardware.com.tr/stora...urners-19.html burayı oku. NEC ND-3500A
equnix çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-05, 21:54   #6 (permalink)
pichoscosama
Power Member

pichoscosama Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
equnix tarafından iletildi.
equnix hep böyle yapıyorsun. Soruyu düzgün okumuyorsun. Sırf mesaj sayını arttırmak için saçma cevaplar yazıyorsun.
Soru soruyorsun ondan sonra sana ettiğimiz yardım işe yaradımı yaramadımı söylemiyorsun.
En yakın örnek: Bilgisayar Kilitleniyor

Sende şunu oku bir.
NEC DVD+R hızı olarak 6 dakika 7 saniye ve DVD-R için 6:35 (12x hızda) yazma süresiyle tek katmanlı ortamlara da yeteri kadar hızlı yazabildiğini gösterdi. Ayrıca yeniden yazılabilirler alanında da en hızlı yazıcıydı. Sadece okuma performansı hayal kırıklığına uğratıyor.

Sorduğum soruyu düzgün okusan, almak istediğim DVDRW'de okuma performamnası ve yazma kalitesinin birinci planda olduğunu yazma hızınının ikinci planda olduğunu görürsün. Senin verdiğin örnekteki ise istediğimin tam tersi. Tabi amaç yrdım değil de sayı arttırmak olunca at kafadan yaz. Oh ne güzel.
pichoscosama çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-05, 23:08   #7 (permalink)
PROTON
Cool Moderator

PROTON Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.01
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 3
Resimler: 2
@pichoscosama;
Sorduğun soruyu kendin oku saçma sapan bir tavsiye istemişsin
DVD writer istiyorum deyip yazma performansı önemli değil demek ne denli
mantıklı .
Tarzını hiç beğenmedim sorunu adam gibi sor ve gelen cevabada saygı göstermesini öğren burası babanın çiftliği değil dönem ödevi verir edasıyla
davranma bir daha....
PROTON şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-05, 23:29   #8 (permalink)
pichoscosama
Power Member

pichoscosama Avatar

Bilgisayarım
Sorduğum soru gayet açık.
İlk isteğim okuma performansı,
ikincisi yazma kalitesi,
üçüncü olarak yazma hızı.

Ama equnix her zamanki gibi soruyu değil kafasına eseni cevaplamış.
Ha isteyen tabiki cevap vermez. Ama veren bir zahmet işkembeden atmadan yazsın. Bilgi kirliliği yapmasın.
pichoscosama çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-05, 00:02   #9 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
arkadaşlar tartışmaya ne gerek var, lütfen.
@pichoscosama
dvd-rw istiyosun ve önemli olan okuma performansı diyorsun, illa dvd-rw alıcaksan, hem okuma hemde yazma, genel olarak zaten çok kaliteli bir ürün olan Nec 35xx serisi bi dvd-rw alabilirsin, şu an piyasada 3540 olması lazım.
ayriyeten http://www.cdfreaks.com/ ve http://www.cdrlabs.com/ sana yardımcı olabilecek sitelerdir, birazcıkta kendin araştırma yaparsan ne alacağına karar verebilirsin.
Saygılar.

Nacizane blogum:fromVincent
ALIENWARE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-05, 00:13   #10 (permalink)
pichoscosama
Power Member

pichoscosama Avatar

Bilgisayarım
Thumbs up

Alıntı:
ALIENWARE tarafından iletildi.
arkadaşlar tartışmaya ne gerek var, lütfen.
@pichoscosama
dvd-rw istiyosun ve önemli olan okuma performansı diyorsun, illa dvd-rw alıcaksan, hem okuma hemde yazma, genel olarak zaten çok kaliteli bir ürün olan Nec 35xx serisi bi dvd-rw alabilirsin, şu an piyasada 3540 olması lazım.
ayriyeten http://www.cdfreaks.com/ ve http://www.cdrlabs.com/ sana yardımcı olabilecek sitelerdir, birazcıkta kendin araştırma yaparsan ne alacağına karar verebilirsin.
Saygılar.
Gayet güzel bir cevap. Hele ki linkler için sağol. Yanlız Nec'in bazı modellerinde okuma performansı çok kötüymüş. (Bir yandan neti de araştırıyorum , sadece sizlerden de bir iki fikir alayım dedim.)
Sağol
pichoscosama çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-05, 12:48   #11 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
pichoscosama tarafından iletildi.
Gayet güzel bir cevap. Hele ki linkler için sağol. Yanlız Nec'in bazı modellerinde okuma performansı çok kötüymüş. (Bir yandan neti de araştırıyorum , sadece sizlerden de bir iki fikir alayım dedim.)
Sağol
Nec alıcaksan eğer zaten 3540 olmalı, ben her konuda okuma olsun yazma olsun en iyisi diye biliyorum, arkadaşlar sana Nec derken, şu andada piyasada bir modeli (3540) olduğu için onu kastederek söylemişlerdir, önemli olan markası model değil, 3500 sanırım Nec ilk çıkan DL Dwd-rw si onun yeni firmware yüklenmiş halide 3540 oluyor aradaki fark sadece budur.
ALIENWARE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-05, 17:31   #12 (permalink)
pichoscosama
Power Member

pichoscosama Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
ALIENWARE tarafından iletildi.
Nec alıcaksan eğer zaten 3540 olmalı, ben her konuda okuma olsun yazma olsun en iyisi diye biliyorum, arkadaşlar sana Nec derken, şu andada piyasada bir modeli (3540) olduğu için onu kastederek söylemişlerdir, önemli olan markası model değil, 3500 sanırım Nec ilk çıkan DL Dwd-rw si onun yeni firmware yüklenmiş halide 3540 oluyor aradaki fark sadece budur.
3540a için araştırmma yaptım. DVD-RAM okuyamıyormuş. Nedir bu DVD-RAM?
pichoscosama çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-05, 20:54   #13 (permalink)
pichoscosama
Power Member

pichoscosama Avatar

Bilgisayarım
Question BenQ DW1640

BenQ DW1640
Bu alet nasıl? Bilen var mı?
pichoscosama çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-05, 21:51   #14 (permalink)
clubber_zone
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.09.04
Nereden: BALIKESİR
NEC. yazma hızına hayran kalacaksın kullananlar bi sor derim

clubber_zone çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-05, 22:03   #15 (permalink)
pichoscosama
Power Member

pichoscosama Avatar

Bilgisayarım
clubber_zone, bir zahmet ilk yazdığıma bakar mısın?
pichoscosama çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-05, 22:54   #16 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
pichoscosama tarafından iletildi.
3540a için araştırmma yaptım. DVD-RAM okuyamıyormuş. Nedir bu DVD-RAM?
arkadaşım dvd-ram ölü bir formattır, sen hiç dvd-ram boş medya gördünmü??? dvd-ram yazmaması eksik bile değil, sanırım LG ler okuyabiliyor, tekrar tekrar da düşünmen lazım lg alman için o yüzden, dvd-ram ı salla gitsin, hiç bi işine yaramaz