Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında acil olivetti 300s-f web cam driveri acil başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Web cam driverini bulamıyorum sitelerden indiremedim elinde hazır olan yada indirip de yollayabileceklere teşekkür ederim.Doğru düzgün hiç link çalışmıyo.adresim bir_hun@hotmail.com ..." şeklinde özetlenebilir....
Web cam driverini bulamıyorum sitelerden indiremedim elinde hazır olan yada indirip de yollayabileceklere teşekkür ederim.Doğru düzgün hiç link çalışmıyo.adresim bir_hun@hotmail.com yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
Slmlar arkadaşım; Bu adreste sol taraftaki Drivers seçeneklerinde bazı olivetti webcam driverları mevcut...Orada 300s diye geçen bir modelde var...bir dene istersen...
arkadaşlar ben de aylardır 300s-f driver arıyorum,belirttiğiniz yerden indiremedim,daha doğrusu ingilizce olduğu için anlayamadım,kullanıcı adı falan diyor,lütfen yardımcı olun...
Herkese merhaba.aynı sorunu bende yaşadım ve webcamı kırma noktasına kadar geldim .en sonun da windows vista starterın bulduğu çözümü denedim ve sözkonusu driverı "hercules webcam classic" olarak tanıtmayı başardım.aşağıdaki linkten me/xp/vista driverlerını indirebilirsiniz.selamlar