Web cam driverini bulamıyorum sitelerden indiremedim elinde hazır olan yada indirip de yollayabileceklere teşekkür ederim.Doğru düzgün hiç link çalışmıyo.adresim bir_hun@hotmail.com yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda acil olivetti 300s-f web cam driveri acil başlıklı konu tartışılıyor; Web cam driverini bulamıyorum sitelerden indiremedim elinde hazır olan yada indirip de yollayabileceklere teşekkür ederim.Doğru düzgün hiç link çalışmıyo.adresim bir_hun@hotmail.com ...
Web cam driverini bulamıyorum sitelerden indiremedim elinde hazır olan yada indirip de yollayabileceklere teşekkür ederim.Doğru düzgün hiç link çalışmıyo.adresim bir_hun@hotmail.com yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
bu driver kimsede yok mu şimdi
Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olacak kimse yokmu
Slmlar arkadaşım;
Bu adreste sol taraftaki Drivers seçeneklerinde bazı olivetti webcam driverları mevcut...Orada 300s diye geçen bir modelde var...bir dene istersen...
slm arkadaşım ben onu daha önce denemiştim olmamıştı yine de sağol.
pardon ben sonu H ile biten için onu indirdim çalışıyor
ama kameranı 350K düşün ledli ledsiz ona göre indir
arkadaşlar sorunu çözdüm ilgilenenlere teşekkür.
arkadaşım nasıl nerden bulun mümkünse bana da verirmisin sana zahmet yaaaaaa lütfen çoook lazım galeyan.c@hotmail.com
RapidShare: 1-Click Webhosting
bende çok çektim bu konuda sonunda buldum.
Şifre:Turkiyemforum.COM - Bilgi ve Paylaşım Forumu
Ama siteye girmenize gerek yok şifre sitenin adı.
RapidShare: 1-Click Webhosting
Bende çok çekim bu kamradan ama sonunda buldumumarım işinize yarar.
Şifre:Turkiyemforum.COM - Bilgi ve Paylaşım Forumu şifre sitenin adı boşa siteye girmenize gerek yok.
COM yazan yer küçük harf(com),'- Bilgi ve Paylaşım Forumu'yazmanıza gerek yok,Site isminin başındaki T küçük harf olacak (t).
olivetti 300s-f web cam programını indirebilecğim bir yer bilen varsa beni bilgilendirmesini rica ediyorum
mail adresim: ayyuzlu_77@mynet.com
arkadaşlar ben de aylardır 300s-f driver arıyorum,belirttiğiniz yerden indiremedim,daha doğrusu ingilizce olduğu için anlayamadım,kullanıcı adı falan diyor,lütfen yardımcı olun...
Driverguide.com sitesine bakmayı denediniz mi?