Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam »

Asus QuieTrack cd writer

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Asus QuieTrack cd writer başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Herkese merhaba,ilk cd yazıcımı alacağım.Asus Quie Track (52x32x52) almayı düşünüyorum.Bu ürünü kullananların olumlu olumsuz fikirlerini öğrenmek isterim.Daha iyi bir önerisi ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-04-04, 03:49   #1 (permalink)
netway
Rookie Member

Katılım tarihi: 22.04.04
Question Asus QuieTrack cd writer

Herkese merhaba,ilk cd yazıcımı alacağım.Asus Quie Track (52x32x52) almayı düşünüyorum.Bu ürünü kullananların olumlu olumsuz fikirlerini öğrenmek isterim.Daha iyi bir önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Teşekkürler...
netway çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-04-04, 03:22   #2 (permalink)
2good4U
Power Member

2good4U Avatar

Katılım tarihi: 18.04.04
Nereden: Kadıköy-İstanbul
Alıntı:
netway tarafından iletildi.
Herkese merhaba,ilk cd yazıcımı alacağım.Asus Quie Track (52x32x52) almayı düşünüyorum.Bu ürünü kullananların olumlu olumsuz fikirlerini öğrenmek isterim.Daha iyi bir önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Teşekkürler...
Daha iyi bi öneri olamaz. Bi kere yazıcı yazarken ses çıkarmıyo!!
Arkadaşımda 52x32x52 quieTrack var.Ben ASUS 52x24x52 kullanıyorum. 500'e yakın CD yazmışımdır. 1 tane bile yanmadı...
Eski 24-04-04, 04:31   #3 (permalink)
Beyazzenci
hARDWAREMANIAC

Beyazzenci Avatar

Katılım tarihi: 31.10.02
Nereden: Adana
Asus Cdrw lere dicek bi laf yok.. ama eğer biraz daha düşük fiyatlı bişi istersen LG ler çok güzel.. bende 52x32x52 LG Cdrw var..şimdiye kadar çektiğim cd sayısı 5000 falan oldu sanırım.. ama daha ne 1 cd yaktı nede bi hata verdi..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-04-04, 13:07   #4 (permalink)
2good4U
Power Member

2good4U Avatar

Katılım tarihi: 18.04.04
Nereden: Kadıköy-İstanbul
Alıntı:
Beyazzenci tarafından iletildi.
Asus Cdrw lere dicek bi laf yok.. ama eğer biraz daha düşük fiyatlı bişi istersen LG ler çok güzel.. bende 52x32x52 LG Cdrw var..şimdiye kadar çektiğim cd sayısı 5000 falan oldu sanırım.. ama daha ne 1 cd yaktı nede bi hata verdi..
LG'yle ASUS aynı fiyat. ASUS'un özellikleri biraz yüksek arasındaki tek fark o.
2good4U çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-04-04, 23:52   #5 (permalink)
Beyazzenci
hARDWAREMANIAC

Beyazzenci Avatar

ANDROMEDA
Asus 52x32x52 : 39$+KDV
LG 52x32x52 : 36$+KDV
-------------------------ewt aralarındaki fiyat farkı çok bişi değil.. ama asus un özellikleri daha yüksek demişsin.. daha önce asus 52x24x52 de kullandım ve cd yi takınca tanıma süresi LG ye göre daha fazla idi.. hiç sevmemiştim...
Beyazzenci çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-04, 00:11   #6 (permalink)
sul3yman
V.I.Member

Katılım tarihi: 16.09.02
arkadaşlar 52x ile bir cd yi (700mb) kaç dakikada yazıyorsunuz?

ben 52x ile bir tek memorex markalı cdye yazabiliyorum diğerlerine yazıyor ama çalışmıyor 52x cd olsa bile... (lg 522452 kullanıyorum)
sul3yman çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-04, 00:42   #7 (permalink)
Beyazzenci
hARDWAREMANIAC

Beyazzenci Avatar

oratalama 2-2:30 dakika sürüyo bende.. ben her türlü cd kullandım.. ama sana tavisyem Nortech kullan..
Beyazzenci çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-04, 12:30   #8 (permalink)
sul3yman
V.I.Member

Katılım tarihi: 16.09.02
bende 3.5 dakkayı buluyor.. ve 24x ile de 3.5 dakka falan sürüyor.. çok saçma..
sul3yman çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 19:53.