Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Asus QuieTrack cd writer başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Herkese merhaba,ilk cd yazıcımı alacağım.Asus Quie Track (52x32x52) almayı düşünüyorum.Bu ürünü kullananların olumlu olumsuz fikirlerini öğrenmek isterim.Daha iyi bir önerisi ..." şeklinde özetlenebilir....
Herkese merhaba,ilk cd yazıcımı alacağım.Asus Quie Track (52x32x52) almayı düşünüyorum.Bu ürünü kullananların olumlu olumsuz fikirlerini öğrenmek isterim.Daha iyi bir önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Teşekkürler...
Herkese merhaba,ilk cd yazıcımı alacağım.Asus Quie Track (52x32x52) almayı düşünüyorum.Bu ürünü kullananların olumlu olumsuz fikirlerini öğrenmek isterim.Daha iyi bir önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Teşekkürler...
Daha iyi bi öneri olamaz. Bi kere yazıcı yazarken ses çıkarmıyo!!
Arkadaşımda 52x32x52 quieTrack var.Ben ASUS 52x24x52 kullanıyorum. 500'e yakın CD yazmışımdır. 1 tane bile yanmadı...
Asus Cdrw lere dicek bi laf yok.. ama eğer biraz daha düşük fiyatlı bişi istersen LG ler çok güzel.. bende 52x32x52 LG Cdrw var..şimdiye kadar çektiğim cd sayısı 5000 falan oldu sanırım.. ama daha ne 1 cd yaktı nede bi hata verdi..
__________________ Bir varmış bir yokmuş.. Evvel zaman içinde bu forumda Beyazzenci nickli bir mahlukat varmış
Asus Cdrw lere dicek bi laf yok.. ama eğer biraz daha düşük fiyatlı bişi istersen LG ler çok güzel.. bende 52x32x52 LG Cdrw var..şimdiye kadar çektiğim cd sayısı 5000 falan oldu sanırım.. ama daha ne 1 cd yaktı nede bi hata verdi..
LG'yle ASUS aynı fiyat. ASUS'un özellikleri biraz yüksek arasındaki tek fark o.
ANDROMEDA
Asus 52x32x52 : 39$+KDV
LG 52x32x52 : 36$+KDV
-------------------------ewt aralarındaki fiyat farkı çok bişi değil.. ama asus un özellikleri daha yüksek demişsin.. daha önce asus 52x24x52 de kullandım ve cd yi takınca tanıma süresi LG ye göre daha fazla idi.. hiç sevmemiştim...