hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS@Audigy4 Pro

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS@Audigy4 Pro başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "cvp için teşekkür ederim. yani şimdilik bu kartla devam. gerçi ben kartımdan memnunum..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack (2) Konu araçları
Eski 06-02-06, 11:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #76 (permalink)
msbriman
Member

Katılım tarihi: 14.11.05
Nereden: istanbul
cvp için teşekkür ederim. yani şimdilik bu kartla devam. gerçi ben kartımdan memnunum
msbriman çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-02-06, 11:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #77 (permalink)
Duff MC ®
Power Member

Duff MC ® Avatar

Katılım tarihi: 27.02.05
Nereden: C:\İstanbul>
Alıntı:
msbriman tarafından iletildi.
cvp için teşekkür ederim. yani şimdilik bu kartla devam. gerçi ben kartımdan memnunum
Aynen devam et sana zaten demiştim güçlü bir sisteme sahip değilseniz çokda farkını yaşayacanızı zannetmiyorum o yüzden elinizdeki kartla devam
Saygılar...
Duff MC ® çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-02-06, 23:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #78 (permalink)
e-x-treme
Power Member
Bilgisayarım

e-x-treme Avatar

Katılım tarihi: 21.06.04
Nereden: istanbul-kartal
ben kartı aldım driver ı yükledim şu an durum şöyle.. Everest Ultimate Edition 2006 da çoklu ortam sekmesindeki "Windows Ses" bölümünde SB Audigy4 olarak görünürken, "PCI/PnP Ses" bölümünde Creative SB0350 Audigy 2 ZS Sound Card olarak görünüyor acaba olmuş mu? sesler filan gayet güzel geliyor. SpkSet açıldıktan sonra kapattığımda hata vermesi dışında bir sorunum da yok. teşekkürler..
Eski 10-02-06, 23:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #79 (permalink)
Duff MC ®
Power Member

Duff MC ® Avatar

Katılım tarihi: 27.02.05
Nereden: C:\İstanbul>
Alıntı:
Aygıt yöneticisinde böyle olması lasım
Duff MC ® çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-02-06, 00:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #80 (permalink)
e-x-treme
Power Member
Bilgisayarım

e-x-treme Avatar

Katılım tarihi: 21.06.04
Nereden: istanbul-kartal
evet öyle.. cevap için teşekkürler..
e-x-treme çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-02-06, 02:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #81 (permalink)
gOkO
Co.Moderator
Bilgisayarım

gOkO Avatar

Katılım tarihi: 10.04.04
Nereden: on hm multi cpu
Blog Mesajları: 3
Resimler: 82
creative audio console çalışıyor...buda yeter
ERBAA'LI
"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
gOkO çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-02-06, 11:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #82 (permalink)
GrayStorm
Rookie Member

Katılım tarihi: 13.09.04
Nereden: Ankara
Arkadaşlar, benim ses kartım da audigy2zs. İlk mesajda anlatıldığı gibi driverları, patchi... kurdum. Yalnız program files da creative klasörü içerisine girdiğim zaman audigy4 ve audigy2zs diye 2 farklı klasörün oluğunu, hatta eax, thx, surroun mixer gibi klasörlerin de audigy2zs içerisinde olduğunu gördüm. (audigy2zs driverini tamamen bilgisayardan kaldırmıştım.) Zaten surround mixer in patch ini de audigy2zs klasörü içerisindeki surround mixer klasörü içine kopyaladım. Bilgisayar yöneticisine veya audio consol a baktığım zaman ses kartı audigy4 olarak gözüküyor. Hatta Quake4 te de ses kartı audigy4 gözüküyor.

Benim sorum, audigy4 ve audigy2zs diye 2 farklı klasörün olması normal mi? Acaba ses kartı audigy4 gibi gözükmesine rağmen aslında eax, thx,... gibi audigy2zs klasörü içerisine yüklenmiş kısımları mediasource da müzik dinlerken veya oyunda kullandığım zaman audigy2zs deki kalitede mi çalışıyor?
GrayStorm çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-02-06, 11:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #83 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 4
Resimler: 11
Sorunsuz kullnıyorsan problem olmaz muhtemelen driverı yüklemeden önce program files içindeki creative klsörünü silmedin ondan dolayı ayrı ayrı klsörler gözüküyordur yoksa normal gözüküyor ama 2zs lerde durum farklı mı bilememe diğer 2zs kullanan arkadaşlar cevap yazarsa sorunu çözülür...

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-03-06, 11:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #84 (permalink)
fatih01
Member

fatih01 Avatar

Katılım tarihi: 23.03.05
Nereden: izmir
Unhappy PSİKOLOJİK Mİ ?

ARKADAŞLAR BENDE DE "AUDIGY 2 ZS" VAR

BLOW'UN ANLATTIĞI İŞLERE GİRŞMEDEN ÖNCE EMİN OLMAK İSTEDİM, SES KALİTESİNDE Kİ ARTIŞI NASIL ANLADINIZ ??? YANİ BİR DVD FİLM SEYREDERKEN SES KALİTESİNDE NASIL BİR ARTIŞ OLABİLİRKİ? SES KALİTESİ BİRAZ DA HOPARLÖRLE İLGİLİ.

CREATİVİN SİTESİNDE 2 ZS NİN DRİVERLARINI GÜNCELLEDİM DAHA YENİ..

ŞİMDİ BU İŞE GİRİŞMEK DOĞTU OLUR MU?
Eski 11-04-06, 18:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #85 (permalink)
gravedigger
Rookie Member

gravedigger Avatar

Katılım tarihi: 11.04.06
Nereden: BURSA
[FONT="System"][/FONT]Arkadaşlar hepinize merhaba foruma yeni üye oldum. Audigy 4 ses kartı aldım ama onun ayarlarında bağzı bilmediğim yerler var araştırıyorum ama hala bazı konuda bilgi bulamadım.
1) bit accurate nedir?
2)Speaker settings'te bass boost ayarı silik cıkıyo ve değiştiremiyorum onu nasıl etkinleştirebilirim?
Kartın resmi linkte ben cektim. simdiden tesekkürler.. http://rapidshare.de/files/17664750/E000.jpg.html
gravedigger çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-04-06, 15:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #86 (permalink)
gravedigger
Rookie Member

gravedigger Avatar

bu forum ölmüş heralde tık yok kac gündür
Eski 14-04-06, 17:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #87 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Bit Accurate = Ses kalitesini belirler 8-16-24 (192kHz/24-bit-96kHz/24-bit-16-bit/48kHz) Değişiklik gösterebilir kHZ değeri) olarak çıkışlar ayarlanabilir elinizdeki ses dosyalarının.24 Bit şu an için standart olmuş durumda.Buraya bir göz atın.

Bass Boost = Kullandığın hoparlörden dolayı aktif olmayabilir yada driverdan.

Not:forum aktif ama sorularınız konu ile alakalı olmadığı için cevap geç gelmiş olabilir...
Eski 18-04-06, 12:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #88 (permalink)
gravedigger
Rookie Member

gravedigger Avatar

Arkadasım vevapladığın saol öncelikle. Olay su resimde enable bit accurate playback seceneği var bunu aktifleştirisem ne deişir? mp3lerde bi işe yarar mı?
Eski 18-04-06, 17:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #89 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Alıntı:
gravedigger tarafından iletildi.
Arkadasım vevapladığın saol öncelikle. Olay su resimde enable bit accurate playback seceneği var bunu aktifleştirisem ne deişir? mp3lerde bi işe yarar mı?
Ordaki seçenek S/pidif ile ilgili dijital çıkıştan yaptığın kayıtlarda işe yarar bit accurate bahsettiğim şekilde.
Eski 18-04-06, 17:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #90 (permalink)
gravedigger
Rookie Member

gravedigger Avatar

Tamam arkadasım olay anlasılmıstır
Eski 25-08-06, 09:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #91 (permalink)
deserlaz
Power Member
Bilgisayarım

deserlaz Avatar

Katılım tarihi: 12.01.06
Nereden: ۞.KaNaDa.۞
Blow-II kardes cok sagol. Bende daha yeni Audigy 2 ZS Gamer LE aldim bakalim simdi denicem insallah oteki arkadaslar gibi dagitmayiz sistemi

Bu arada Audigy 4 ISO linkleri calismadi bende, onun yerine megaupload.com'dan buldum. Belki oteki arkadaslarin isine yarar :

http://www.megaupload.com/?d=22520AR4
deserlaz çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-08-06, 11:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #92 (permalink)
deserlaz
Power Member
Bilgisayarım

deserlaz Avatar

Katılım tarihi: 12.01.06
Nereden: ۞.KaNaDa.۞
Denedim oldu ve farkini gordum (duydum), fark yok diyenler kulak doktoruna gozuksunler
deserlaz çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-08-06, 18:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #93 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Alıntı:
deserlaz tarafından iletildi. Mesajı göster
Blow-II kardes cok sagol. Bende daha yeni Audigy 2 ZS Gamer LE aldim bakalim simdi denicem insallah oteki arkadaslar gibi dagitmayiz sistemi

Bu arada Audigy 4 ISO linkleri calismadi bende, onun yerine megaupload.com'dan buldum. Belki oteki arkadaslarin isine yarar :

http://www.megaupload.com/?d=22520AR4
http://bbs.youp-pax.org/ (İlk mesaja yeni linkleri de ekledim) sitesine üye olup dilediğiniz Audigy serisinin ISO dosyalarını çekebilirsiniz. YouP-PAX-A4v3.33 ve SpkCal (Yeni versiyonu) ile de sorunsuz modlanıyor.

Alıntı:
deserlaz tarafından iletildi. Mesajı göster
Denedim oldu ve farkini gordum (duydum), fark yok diyenler kulak doktoruna gozuksunler
Fark bariz gerçektende ki ben Audigy DE ile bu farkı rahat anlıyorum Audigy 2 ZS kullananlar daha fazla hissederler.

Bu arada Audigy 2ZS içinde X-Fi modifikasyonları yine
http://bbs.youp-pax.org/ sitesinde var.
Eski 31-08-06, 03:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #94 (permalink)
mertpar
New Member

Katılım tarihi: 31.08.06
Nereden: istanbul
http://www.weblebi.com/Default.aspx?...eZFWlfzlUaoVUQ

benim kartımda bu "audigy value"
deniyorum olmadı acaba benmi yalnış yapıyorum ilk driveri yani "YouP-PAX-A4v1[1].02" yüklemio... teşekkür ederim
mertpar çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-09-06, 10:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #95 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Alıntı:
mertpar tarafından iletildi. Mesajı göster
http://www.weblebi.com/Default.aspx?...eZFWlfzlUaoVUQ

benim kartımda bu "audigy value"
deniyorum olmadı acaba benmi yalnış yapıyorum ilk driveri yani "YouP-PAX-A4v1[1].02" yüklemio... teşekkür ederim
Sound Blasterlar olmuyor sadece ilk postta beliğrttiğimiz Audigy serileri.
Eski 12-09-06, 08:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #96 (permalink)
djmecfly
New Member

Katılım tarihi: 12.09.06
Nereden: ist
merhaba arkadaşlar bende note book um için creative audigy 2 nx var bende çalışırmı . birde eax console de efeklerde bende speciel efekt ler çıkmıyor acaba bu pach lerle 4 yapsam bunlar çıkarmı . lütfen cvp yazın burda paylaştıktan sonra lütfen mail atın bana djmecfly@gmail.com blow 2 dostum yardımcı ol
djmecfly çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-09-06, 11:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #97 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Arkadaşlar gerekli tüm açıklamayı ayrıntılar ile yaptık sonuçların nasıl olacağını deneyip görmeniz lazım herkesde aynı bileşen olmadığı için size kesin şeyler söyleyemezler. O yüzden bazı şeyleri de kendiniz deneyerek öğrenebilirsiniz.