+ Cevap Yaz
Results 1 to 3 of 3

AVER TV 303 KARTI İÇİN YARDIM LUTFEN

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda AVER TV 303 KARTI İÇİN YARDIM LUTFEN başlıklı konu tartışılıyor; iki gün önce 28/09/2006 tarihinde AverMedia 303 TV kartı aldım magazadan. kitabındaki talimatı aynen uyguladım kartı takıp prg nı kurdum.sonra ...

New Member
    Katılım tarihi
    26.02.2005
    Nereden
    İzmir

AVER TV 303 KARTI İÇİN YARDIM LUTFEN

iki gün önce 28/09/2006 tarihinde AverMedia 303 TV kartı aldım magazadan. kitabındaki talimatı aynen uyguladım kartı takıp prg nı kurdum.sonra prg ı çalıştırmak istedigimde
    ___AVerMedia tv application bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor___
    şeklinde bir hata yazısı çıktı
    benim pc config celeron 1200 ve rem 128+256
    win xp pro ve sp 2 yüklü
    satın aldıgım magazaya sordugumda pc nin yeterli oldugunu söylediler daha önce aver 203 tv kartı kullandım sorunsuz çalıştı ancak AverMedia 303 TV kartı sorun oldu aver tv programını hiç açamadım bilenler lutfen yardım etsinler şimdiden teşekkürler mail ilede bilgilendirebilirsiniz bilen lutfen adım adım yazarsa memnun olurum ben emekli bir kişi olmam ashabi ile siz gençler gibi her şeyi hemen algılayamayabiliyorum

Rookie Member
    Katılım tarihi
    02.10.2006
    Nereden
    İSTANBUL
    Alıntı mkitis tarafından iletildi. Mesajı göster
    iki gün önce 28/09/2006 tarihinde AverMedia 303 TV kartı aldım magazadan. kitabındaki talimatı aynen uyguladım kartı takıp prg nı kurdum.sonra prg ı çalıştırmak istedigimde
    ___AVerMedia tv application bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor___
    şeklinde bir hata yazısı çıktı
    benim pc config celeron 1200 ve rem 128+256
    win xp pro ve sp 2 yüklü
    satın aldıgım magazaya sordugumda pc nin yeterli oldugunu söylediler daha önce aver 203 tv kartı kullandım sorunsuz çalıştı ancak AverMedia 303 TV kartı sorun oldu aver tv programını hiç açamadım bilenler lutfen yardım etsinler şimdiden teşekkürler mail ilede bilgilendirebilirsiniz bilen lutfen adım adım yazarsa memnun olurum ben emekli bir kişi olmam ashabi ile siz gençler gibi her şeyi hemen algılayamayabiliyorum
    Hiç uğraşma Çalıştıramassın ustam.Eski boardlarda sorun yok ama yeni boardların hepsinde averin tüm analog tv ve capture kartlarında dediğin sorun var.en iyisi siz averin donanım dreiverlerini kurunuz.yalnız tv kart arayüzünü kurmayın bunun için tek sorunsuz olan tv programı More tv türkçeyi kurunuz bakınız daha sorunsuz çalışacak video kayıtları içinde

Honestech VHS To DVD v2.0 bu programı kur veya bu daha profesyonel onu kurunuz Ulead VideoStudio 10
    kolay gelsin

New Member
    Katılım tarihi
    04.07.2008
    Nereden
    istanbul

Ynt: AVER TV 303 KARTI İÇİN YARDIM LUTFEN

Arkadaşım nie kasıosun masaüstündeki avertv simgesine saq tıkla farklı çalıstır de tamam de bitmiştir

+ Cevap Yaz