Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda avermedia tv studio 303 sorunu başlıklı konu tartışılıyor; Unknown software exception(oxc000001d)özel durumu 0x0a843c2a konumundaki uygulamada oluştu.
Programı sonlandırmak için Tamam’ a basın
Programda hata ayıklamak için iptale basın
...
Unknown software exception(oxc000001d)özel durumu 0x0a843c2a konumundaki uygulamada oluştu.
Programı sonlandırmak için Tamam’ a basın
Programda hata ayıklamak için iptale basın
driverları ve programı yukledikten somnra aver tv programını açmaya çalışınca bu uyarı geliyor. iptale basıncada tamam a basınca da program kapanıyor.
bu bir çakışmamı acaba. kodlanmış durumların ne oldugunu nasıl ogrenebilirim.
yada sorunu halletmenin daha kısa bir yolu varmı..
en son surucuylede denedim hiçbirşey farketmedi.
tum denemelerime ragmen acamayınca format atıp herşeyi tekrar kurdu. bu sefer de microsofta gonderilen hata raporlarından verdi. sorun nedir bir turlu anlamadım. acil yardım lutfen.
bende 3 gün önce avermedia tv kartı 303 aldım 3 gündür kök sökerken pc göçtü ve geride alamıyorum
maalesef problemli bir 303 kitabındaki talimatları sıra ile yapmama ragmen avermedia application hatası veriyor idi pci slotlarının hepsini denedim olmadı olmadı ne yapacagımı şaşırdım kartı geri vermeyi düşünür oldum bakalım ne olacak saygılar
Ekran kartının hemen yanındaki slot'a takmadığınıza emin olun. Ben ses kartının yanındakine takmıştım bir türlü ses alamıyordum tv kartından. Bir de ilk önce driver sonra yazılımını yükleyin. Yine de hata veriyorsa orjinal yazılım yerine tv izleyebileceğiniz başka yazılımlarda var. Gerçi kartı satıp skystar 2 aldımda kaliteli görüntü neymiş gördüm
Dostum en iyisi size tavsiyem More tv türkceyi kurmanız.Aver tv kartlarında olsun fly tv'de olsun yani tüm Bt 878 chiplilerde en sorunsuz tv programı averin tv programını kurmana gerek yok.
Xp de sorun yaşarsın ben en sonunda mor tv yi kurdum son derece mükemmel
video kayıtlarım içinde honestech VHS to DVD 2.0 bu programı kurdum rahat ettim size kolay gelsin
Bosver MoreTV'yi. DScaler kullan. Surucu dahi kurmadan tum TV kartlari ile calisir. Acik kodludur.
kardesim dscaler gercekten bir çok tv kartını çalıştıran çipsetleriyle uyumlu bir program.aşağıdaki linkte kullandığım dscaler i upload ettim.indirip kullanabilirsiniz.en düzgün çalışan versiyonudur. RapidShare: 1-Click Webhosting
ayrıca avermadia tv kartları piranha webcam ile çakışıyor.bilginiz olsun.bende de aynı sorunu yaptı.webcamı değiştirdim sorun halloldu.
tv kartı olarak çok iyi bir karttır.yabana atmayın.
3 yıldır Aver Tv nin studi 203'ünü kullanıyorum sık sık modül arızası nedeniyle arıza yaptı..daha önce More tv ile beraber kullandım ama aynı arızayı tekrarladı..Bu modül arızası windowstan kaynaklanıyor ve ancak ya geri yükleme yada formatla düzeliyor..
Aver Tv çok kullanışlı ancak bi o kadarda lanet ve nazik bir kart en ufak olumsuzluklarda hemen arıza veriyor..Başka tv progrmalrıyla filan çalıştırmayın sadece aver tv ile çalıştırın bu şeklilde devam ettim 1 yıldır filan tık demedi...
Bende ilk defa aver tv 303 kartını kurararak çalışmaya başladım.Kurduktan sonra gayet güzel çalıştı kayıt bile yaptım.sonraki gün tekrar açtığımda "The tv video sinyal alma cihazı çalışmıyor.sürücünüzün doğru takıldığından emin olun " uyarısıverdi. cihazı söktüm , cihazı bilgisayardan kaldırdım yeniden takıp kurdum çalıştı.yine çalıştı sonra kapatıp birkaç saat sonra açınca yine aynı uyarı.ayarlardan girip aygıt yöneticisinden baktığımda çalışıyor proplem yok görünmüyor ayrıca cakışmada yok. sorunu çözemedim.Lütfen bana bir yardımcı olun. her defasında söküp takacakmıyım. teşekkürler.
bende de aynı sorun var bilgisayarı açtığımda video alma cihazı çalışmıyor... iletisi geliyor ve tv çalışmıyor. programı ve donatılarını kaldırıp yeniden kurduğumda ilk açılışta çalışıyor bilgisayarı kapatıp açtığımda çalışmıyor her seferinde yeniden kaldırıp kurmak gerekiyor haliyle bu da adamın canından bezdiriyor en iyisi geri iade etmek ben öyle yapacağım geri iade etmeden çözümünü bulan varsa acele cevap yazsın