+ Cevap Yaz
Results 1 to 2 of 2

On board ses kartı stereo sorunu yardım

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda On board ses kartı stereo sorunu yardım başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar Asus P5GZ-MX anakartımdaki on board ses çıkışımdan sebebini bilemediğim bir şekilde sadece sol taraftan ses cıkıyor windows ve ses ...

New Member
    Katılım tarihi
    09.04.2007
    Nereden
    Yozgat

On board ses kartı stereo sorunu yardım

Arkadaşlar Asus P5GZ-MX anakartımdaki on board ses çıkışımdan sebebini bilemediğim bir şekilde sadece sol taraftan ses cıkıyor windows ve ses kartımın software indeki balance ayarlarının hepsini kontrol ettim fakat sonuc değişmiyor balans ı sağ tarafa tam çektiğimde ses çıkmıyor ne ön panelden nede arka panelden lütfennn yardım aceba on board ses kartımmı bozuldu yoksa windows la alakalı bi şeymi ?? yada ses kartımı alsam ACİL YARDIM

ÜST TARAFI OKUDUKTAN SONRA KESİNLİKLE ALT TARAFI OKUYUN VE KAFANIZI BU SORUN İÇİN YORMAYIN

Ne kadar mahcubum arkadaşlar bilemessiniz çünkü sorun ses kartımda deilmiş ön panele kulaklık arka panelede ses sistemim takılıydı meğer işin aslı ön panele taktığım kulaklığın sağ tarafı bozulmuş peki diyeceksiniz arka panelden nasıl sağ taraftan ses çıkmıyor oda şöyle imiş 5+1 ses sistemimin 3 uydusu bozulmuştu ve şu an 2+1 gibi kullanıyorum vede 2 hoparlörüde ön sol ve arka sol olarak takmışım :S :$ işin aslı böyle zamanınızı aldığım icin özür dilerim henüz bunları yazdığımda kimse okumamış olsada. ama yinede sorunumu kendim hallettiğim için mutluyum bi yandanda kendime kızıyorum tabi
    En son aerdogan85 tarafından düzenlendi: 12-28-2007 saat 00:47

Power Member thekarga® Avatar
    Katılım tarihi
    07.02.2006
    Nereden
    Istanbul- 2 Yaka- Dada

Ynt: On board ses kartı stereo sorunu yardım

ama yine de en az audigy serisi bir ses kartı alıp,ses kalitesini 2 katına çıkaranı tafsiy ederim. 24 bit başka birolay

+ Cevap Yaz