Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında capture kart hk yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "benim dazzle dvc 150b capture kartım var kameradan pc ye görüntü aktarırken sesi aktarmıyor sadece görüntüyü aktarıyor bu sorunu nasıl ..." şeklinde özetlenebilir....
benim dazzle dvc 150b capture kartım var kameradan pc ye görüntü aktarırken sesi aktarmıyor sadece görüntüyü aktarıyor bu sorunu nasıl çözebilirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
ayrların hepsi tamam bağlantılar tamam daha önce bir problem yoktu ama şimdi olmuyor çıldıracağım acaba alette bir arıza olmuş olabilirmi kullandığım program studio 9
program input girişlerinde ses için de ayarlı mı pinnacle Kullanmadım ama ölye bi ayar vardı sanırım.
__________________ Cpu Queen : 3761 puan
CPU Photoworxx : 7446 Puan
CPu Zlib : 12047Kb/s
Cpu Aes : 2682 puan
FPU Julia : 1755 Puan
FPu MAndel : 1013 Puan
FPU Sinjulia : 2830 Puan