Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Çok Fonksiyonlu Yazıcı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşalar bana tarayıcı yazıcı fax vr fotokopiyi birarada bulunduran bir çok fonksiyonlu yazıcı önerirmisiniz.(fax olmasa da olur) bütçem 10 150 ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşalar bana tarayıcı yazıcı fax vr fotokopiyi birarada bulunduran bir çok fonksiyonlu yazıcı önerirmisiniz.(fax olmasa da olur) bütçem 10 150 dolar arası.
arkadasım evdemı kullacaksın bılmıyorum.ben ne kdar hp nın kartus olayını begenmesemde verdıgın butceye HP PHOTOSMART C4180 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI Q8110B tavsıye ederım 6cmlık renklı ekanı var 20 kagıtlıkresım kagıt sarjoru var resım basma ıslemı pcyı acmana bıle gerek yok tek dezavantıjı kartujları kucuk 6ml lık ve cabuk bıtıyor ama tabı dıger kartuslardan ucuz ben kendı gozumle renklı cıktılarınıda gordum gayet ıyı ev ıcın onerırım.
__________________ YAZIYI OKUYABILIYORSAN OGRETMENINE TURKCE OKUYABILIYORSAN ATATURK'E MINNET ET