Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam »

creative sound blaster live

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında creative sound blaster live başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Kullanmakta oldugum ses kartı sound blaster live yalnız bilgisayarımı değiştirdim ve su anda msı ana kartlı amd 2500 kullanıyorum yalnız ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 05-04-05, 00:18   #1 (permalink)
nouwamba
Rookie Member

nouwamba Avatar

Katılım tarihi: 03.11.04
Nereden: Ankara
creative sound blaster live

Kullanmakta oldugum ses kartı sound blaster live yalnız bilgisayarımı değiştirdim ve su anda msı ana kartlı amd 2500 kullanıyorum yalnız bu işlemciyle ana kartı aldıgımda ses kartı olarak bilgisayarcı realtek in driverini yüklemiş.Benim sorum ses kartım creative sound blaster live iken neden bu driver yüklenmiş ve bu ses kartımın xp driverini bulamıyorum nasıl yardımcı olursunuz bana şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
nouwamba çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-04-05, 18:06   #2 (permalink)
ceylo
Rookie Member

ceylo Avatar

Katılım tarihi: 03.04.05
Nereden: DÜNYA
Talking dene bakalım

Alıntı:
nouwamba tarafından iletildi.
Kullanmakta oldugum ses kartı sound blaster live yalnız bilgisayarımı değiştirdim ve su anda msı ana kartlı amd 2500 kullanıyorum yalnız bu işlemciyle ana kartı aldıgımda ses kartı olarak bilgisayarcı realtek in driverini yüklemiş.Benim sorum ses kartım creative sound blaster live iken neden bu driver yüklenmiş ve bu ses kartımın xp driverini bulamıyorum nasıl yardımcı olursunuz bana şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
real tek onboard olan ses kartıdır. onu iptal edip ( BIOS tan) sonra kendi ses kartın olan creative ses kartını tanıtabilirsin cd si yoksa elinde bi bilgisayarcıya git sizden abim geçen ay ses kartı almış cd sini kaybettim bi tane kopyalarmısınız de ( ben çok yaptım ) işe yarıo...
ceylo çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

creative sound blaster live ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Creative Sound Blaster Live! 5.1 & Audigy 1 Drivers aligator Çokluortam 0 24-09-03 21:38
Sound Blaster Live 5.1 Kartı Olanlar Yardım!!! sed Çokluortam 3 15-09-03 08:37
creative sound blaster 5.1 live driver for winXP akgun19 Çokluortam 13 04-04-03 21:31

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 19:15.