Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda Creative Zen M başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar ben pc yi pek iyi kullanamıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var.Creative Zen aldım bu gün yukledim ama ama aygıt içerisine ...
Arkadaşlar ben pc yi pek iyi kullanamıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var.Creative Zen aldım bu gün yukledim ama ama aygıt içerisine giremiyorum aygıt yöneticisine baktığımda aygıt bilinmeyenler tarafında.Aygıt usb den şarzını alıyor sildim tekrar yukledim yine olmadı.Bana yardımcı olabilecek varmı.Bu arada xp kullanıyorum.
kardeş öncelikle sürücülerini bir güncelle.yani en azından en güncel sürücülerini sitesinden indir.service pack 1-2 yi yükle,birde directx 8 veya 9 u yükle.sonra dene.
Şimdi arkadaşlar bu aleti aldığım yere gittim ve bi uarı çıkıyodu ama dikkate almıyodum yazıcımda da aynı uyarı çıkıyor ama yazıcı çalışıyor.hı-sped usb hubu yokmuş bende bunun için ne yapmam laazım anakart değişmeden bi şeyler olurmu
Bu arada bu aletin radyosuzunu alanlar varsa aldığınız yerde radyosunu yüklüyorlar çok saçma aslında maden radyo var içinde neden kullandırmıyosun radyolu için biraz daha para istiyosun...
Şimdi arkadaşlar bu aleti aldığım yere gittim ve bi uarı çıkıyodu ama dikkate almıyodum yazıcımda da aynı uyarı çıkıyor ama yazıcı çalışıyor.hı-sped usb hubu yokmuş bende bunun için ne yapmam laazım anakart değişmeden bi şeyler olurmu
Bu arada bu aletin radyosuzunu alanlar varsa aldığınız yerde radyosunu yüklüyorlar çok saçma aslında maden radyo var içinde neden kullandırmıyosun radyolu için biraz daha para istiyosun...
pek fazla radyasyonun sana bir zarar vereceğini zannetmiyorum olsayı o munutörleri bakan adamlar var sabahdan akşama kadar millet ne hale gelirdi yani
bunlar okadar büuyük bir tehlike arz edmiyor bildğim kadarıylan
BANA İNSANLAR ÜSTÜNDE BİR DOĞUŞ YÜKLEMEYE KALKIŞMAYINIZ.
DOĞUŞUMUNDAKİ TEK DOĞAÜSTÜNLÜK TÜRK OLARAK DÜNYAYA GELMEMDİR. K.ATATÜRK
pek fazla radyasyonun sana bir zarar vereceğini zannetmiyorum olsayı o munutörleri bakan adamlar var sabahdan akşama kadar millet ne hale gelirdi yani
bunlar okadar büuyük bir tehlike arz edmiyor bildğim kadarıylan
Ne radyasyonu adam radyo için yazılım yükletmekten bahsetmiş