Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda Dijital fotoğraf makinesi sorunu?? başlıklı konu tartışılıyor; mercury deluxe 2.1 digital fotoğraf makinesi aldım. makineden oldukça memnunum. ancak bir problemi var. çektiği hareketli ve sesli görüntülerin üzerine ...
mercury deluxe 2.1 digital fotoğraf makinesi aldım. makineden oldukça memnunum. ancak bir problemi var. çektiği hareketli ve sesli görüntülerin üzerine kocaman JPEG, altına da www.jpeg.com yazıyor. böyle bir problemle karşılaşan ya da çözümünü bilen var mı?
sorun yüklediğin codec den dolayı. merak edilecek bir şey yok yani.
ilk önce o codec den kurtulmaya çalış sonra gereken codecleri yükle. veya direk başka bir codec i üstüne yükleyerek kurtulabilirsin. hem görüntü kalitesi çok artacak emin ol..
mesela nimo codec pack yükle. içinde bütün codecler var.
kolay gelsin
merhaba...
benim fotoğraf makinem bugüne kadar gayet normal çalışıyodu fakat şu an kesinlikle fotoğraf çekemiyorum daha önce çektiğim fotoğraflara bakabiliyorum fotoğraf çekeceğim zaman ise ekranda önce access yazıyo bi süre sonra da turn off and on again yazıyo.. bunlar olurken aynı zamanda ekranın üstüne sarı bi ışık yanıp sönüyo.. defalarca açıp kapadım ama hiçbir işe yaramadı ben bu durumdan bir şey anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim...