+ Cevap Yaz
Results 1 to 5 of 5

Dip Not: Yardim (ses Gelmiyor) Arkadaslar

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda Dip Not: Yardim (ses Gelmiyor) Arkadaslar başlıklı konu tartışılıyor; merhaba arkadaslar;benim bilgisayarimda müzik dinleyebiliyorum,film izlerken gayet iyi sesde geliyor,AMAA;DIP NOT:internete bagli online film izle,müzik dinle,konularinda,görüntü güzel ama ses yok...ses ...

New Member
    Katılım tarihi
    27.02.2008
    Nereden
    hamburg

Dip Not: Yardim (ses Gelmiyor) Arkadaslar

merhaba arkadaslar;benim bilgisayarimda müzik dinleyebiliyorum,film izlerken gayet iyi sesde geliyor,AMAA;DIP NOT:internete bagli online film izle,müzik dinle,konularinda,görüntü güzel ama ses yok...ses alamiyorum yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkürler.(bilgisayarimin ayarlarina baktim hersey olmasi gerektigi gibi realtek AC`97 kartim calisiyor,sadece internet ile ilgili konularda ses alamiyorum.)

Member LoLa726.exe Avatar
    Katılım tarihi
    12.01.2008
    Nereden
    hARDWAREMANIA/LoLa726.exe

Ynt: Dip Not: Yardim (ses Gelmiyor) Arkadaslar

Hmm. Bilgisayarından Müzik Geliyorsa Bir Problem Yoktur Belki Sorun Tarayııcndandır.

!!! YAŞASIN TÜRKİYE !!!

New Member
    Katılım tarihi
    27.02.2008
    Nereden
    hamburg

Alıntı LoLa726.exe tarafından iletildi. Mesajı göster
    Hmm. Bilgisayarından Müzik Geliyorsa Bir Problem Yoktur Belki Sorun Tarayııcndandır.
    tarayaciyida degistirdim ama problem devam ediyor

hARDWAREMANIAC freeman1209 Avatar
    Katılım tarihi
    27.04.2004
    Nereden
    dünya gezegeni

bunu deneyebilirsin

1-BAŞLAT'tan çalıştır'ı tıklayın ve regedit yazarak kayıt defteri düzenleyicisine girin.
    2-Sol taraftaki menüyü kullanarak;
    Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 'a kadar ilerleyin.
    3-Sağ taraftaki pencerede boş bi yere tıklayarak YENİ ardından DİZE DEĞERİ ni tıklayarak satır ekleyin. Satırın ismini wavemapper olarak değiştirip ENTER'a basın. Böylece Adı wavemapper, Türü REG_SZ olan bir satır eklemiş oldunuz. wavemapper ismine çift tıklayın, size değer verisi girmenizi isteyen bir pencere açılacak. Buraya msacm32.drv yazın ve Tamam'ı tıklayın. Eklemiş olduğunuz satırın son hali şöyle olacak:

wavemapper REG_SZ msacm32.drv

4-Kayıt defteri düzenleyicisini kapatın.
    5-Bilgisayarınızı yeniden başlatmanıza gerek olmadığı için arkanıza yaslanın ve videoların keyfini çıkarın.

New Member
    Katılım tarihi
    27.02.2008
    Nereden
    hamburg

Alıntı freeman1209 tarafından iletildi. Mesajı göster
    bunu deneyebilirsin
    2 gün önce bu problem icin sayfayi ziyaret ettigimde senin yazmis oldugun yolu takip ettim,aynen hepsini yaptim,yeni tarayicida indirdim ama malesef problem ortadan kalkmadi devam ediyor tesekkürler yardimlarinizi bekliyorum!...saygilarimla SAFKOYLU...

+ Cevap Yaz