Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam »

dvd yazamıyorum

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında dvd yazamıyorum başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar dvd yazicam amma velakin bazi dosyalari neroya ekleyemiorum hatta bi cok dosyayi ve su hatayi veriyo::: the followıng/ folder ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 02-11-06, 02:19   #1 (permalink)
YasErk
Rookie Member

YasErk Avatar

Katılım tarihi: 07.10.06
Nereden: izmir
dvd yazamıyorum

arkadaslar dvd yazicam amma velakin bazi dosyalari neroya ekleyemiorum hatta bi cok dosyayi ve su hatayi veriyo::: the followıng/ folder can not be accessed from the specıfıed path ..... sebebı nedr ne yapmam gerekır bnı aydınnatırsanız cok sevınırım sımdıden tsk
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-11-06, 13:16   #2 (permalink)
ecemis51
Senior Member

ecemis51 Avatar

Katılım tarihi: 13.03.05
Nereden: NAHİTA
Nero da bilgileri açılan pencerede dvd-udf seçeneği ile yaz bakalım napacak...
ecemis51 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-11-06, 20:12   #3 (permalink)
YasErk
Rookie Member

YasErk Avatar

crying

yok hocam yaa yapmadi oyle dosyayi neroya ekleyemedim nedr bunun sebebi ya hdd i bosaltalim braz dedk bi cacik olduu yok ya baska bi deneyeblceimiz bisi varmi hocam saolasin ama o olmadi zate yazmaya gelemiom ble daa dosyayi surukleyip ekelmeye calisinca verio o hatayi
YasErk çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-11-06, 12:27   #4 (permalink)
ecemis51
Senior Member

ecemis51 Avatar

Katılım tarihi: 13.03.05
Nereden: NAHİTA
Neroyu tamam olarak bilgisayarından kaldır yeniden baslat ve neroyu tekrar kur...
ecemis51 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-11-06, 16:49   #5 (permalink)
YasErk
Rookie Member

YasErk Avatar

bnde zate oyle yapicamartik baska bi sansim yok arkadas getirecek nero setupi ni bende onu bakliom saol yard icin
YasErk çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

dvd yazamıyorum ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
DVD DISKLER HAKKINDA MERAK EDILENLER... ecemis51 Çokluortam 2 02-01-06 14:56

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:39.