Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda EkRan KarTı... başlıklı konu tartışılıyor; YakLaşık bir yıl once ekran kartını aldım fakat Ne Kısmetse Şimdi Bozuldu ve Arkadaşımın Bilgisayarına Takıyorum Driver'i yukLedım Ve hiç ...
YakLaşık bir yıl once ekran kartını aldım fakat Ne Kısmetse Şimdi Bozuldu ve Arkadaşımın Bilgisayarına Takıyorum Driver'i yukLedım Ve hiç sorunSuz Çalışıyor...ArkadaŞın ekRan Kartını Benım Bilgisayara Takınca Onun Ekran Kartıda Bende Çalışmıyor. Bilgisayar Tam Açılıyor Windows Yazısı Gelıyor BekLıyor ve Mavi ekran Hatısı Verip Reset Atıyor...
Sorun Nedir Acaba??? Ben AGp Slotunun Bozuk oldğunu düşündüm Ama Çözümü Varmı Yardım LüTfen.. (Bu Arada Ekran Kartıda SağLam...)
İşlemcin ne ? Ekran kartı ne kadar sağlam olursa olsun işlemci olmadımı çalışmaz. Bana hem işlemcini hemde ekran kartının özelliklerini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
İşlemcin ne ? Ekran kartı ne kadar sağlam olursa olsun işlemci olmadımı çalışmaz. Bana hem işlemcini hemde ekran kartının özelliklerini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Ekran Kartı Marka : 256 MB DDR GEFORCE 7200GS (PCI-E)
OLAY BASİT xp windows/system32 içerinde anakart driver modülünde oluşan bir hatadan mavi ekran alıyorsun bunu test ederekte yapabilirsiniz başka bilgisayarda çalışan bir harddiski gelip başka bir anakartlı bilgisayara taktığınızda aynı sorun ortaya çıkar istersen çıkar harddiskini arkadaşınınkine tak ve gör ekran kartında sorun olsaydı görüntü hiç gelmezdiki mavi ekran felan diyorsun. sen bi format çak sorun kalmaz. arkadaşım. kolay gelsin...