+ Cevap Yaz
Results 1 to 10 of 10

fiyat/performans a göre en iyi ses kartı-ses sistemi sizce hangisi?

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda fiyat/performans a göre en iyi ses kartı-ses sistemi sizce hangisi? başlıklı konu tartışılıyor; FİYAT/PERFORMANS... hep en iyiyi istedik ama bazen maddi imkansızlıklardan dolayı en iyiler bizi istemiyor.. bu durumda en iyisi gibi gözüken ...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    19.02.2007
    Nereden
    Ankara

fiyat/performans a göre en iyi ses kartı-ses sistemi sizce hangisi?

FİYAT/PERFORMANS... hep en iyiyi istedik ama bazen maddi imkansızlıklardan dolayı en iyiler bizi istemiyor.. bu durumda en iyisi gibi gözüken tek şey en uygun fiyata en iyi performans sağlayan donanım.. ve bu donanım sizce hangisidir? bu soruyu sadece SES KARTI VE SİSTEMLERİ olarak soruyorum bu başlık altında.. (ayrıca 100-150 ytl ye ii bi ses kartı söylerseniz çok sevinirim ) katılımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

New Member
    Katılım tarihi
    20.02.2007
    Nereden
    İstanbul

Re: fiyat/performans a göre en iyi ses kartı-ses sistemi sizce hangisi?

slm arkadaşlar nasıl bir ses sitemi almalıyım sizce bilgisayarıma hangi 5+1 veya 4+1 daha iyidir yardımcı olursanız sevinirim

Cool Member qokcéll Avatar
    Katılım tarihi
    23.08.2006

Alıntı akintan tarafından iletildi. Mesajı göster
    slm arkadaşlar nasıl bir ses sitemi almalıyım sizce bilgisayarıma hangi 5+1 veya 4+1 daha iyidir yardımcı olursanız sevinirim
    5.1 al bide forum kurallarını oku

Rookie Member
    Katılım tarihi
    19.02.2007
    Nereden
    Ankara

ucuz yollu bişeyler olsun dersen microlab fena değil.. orta hallilerde ise bildiğim logitechler gayet iyi.. ama sonuçta ses kartın çok iyi değilse bu ses sistemleri de bi yere kadar.. çok büyük keyif vermio o zaman..

Senior Member hopeness_devil Avatar
    Katılım tarihi
    09.08.2006
    Nereden
    İstanbul

ya beyler ben logitech x530 tercih ettim ama ona bide ses kartı lazım
    çok ararştırdım bunun için en iisinin o fiyata logitech x530 olduğunu gördüm test etme olanağımda oldu gayet iyi, ama ses kartı konusnda kararsızımı burda bi sonuca bağlayalım

Moderator diablo Avatar
    Katılım tarihi
    11.01.2002
    Nereden
    Japonya

ben uzun zamandır audigy2zs ile logitech x530 kullanıyorum , oldukça memnunum.

Moderator hami10 Avatar
    Katılım tarihi
    02.08.2004
    Nereden
    ŸašaĶ BöLG3

sound blaster 5+1 ideal orta sınıf için kanımca.. 40 ytl civarıydı en son. üst düzey hoperlörleri olmayanlar alabilirler bunu.
    H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..

Rookie Member intoxicated Avatar
    Katılım tarihi
    11.12.2008
    Nereden
    istanbul

Ynt: fiyat/performans a göre en iyi ses kartı-ses sistemi sizce hangisi?

Kayıtsız şartsız ve tartışmasz dünyanın en iyi ses sistemi bence m-audio EX66 dır performans konusunda fazla bir yorum yapmaya gerek yok ama fiyat konusunda anlaşamayabiliriz: 2800 usd+kdv arkadaşlar. benim gibi manyaksanız paranıza kıyıp bunu alın. müzik kavramı inannın çok farklı bir boyut kazanacak..

Yıllar süren bir argenin ürünü olan M-Audio EX66, yüksek çözünürlükte yakın dinleme monitörüdür. Isı, nem ve güneş-ışığından etkilenmeyen alçak frekans sürücüler ile titanyum tweeterlar, duru ve berrak bir sound vermek için özenle tasarlanmıştır. Onboard DSP sayesinde, kabin rezonans ayarı ve crossover optimizasyonu rahatça sağlanabilmektedir. Kabin arka panelinde bulunan 24-bit/192-kHz dijital girişler, dijital ses kaynağınızdan doğrudan bağlantı imkanı sağlar. Yüksek empedans analog girişler hem TRS hem de XLR formattadır.

Bu cihazı piyasada satılan diğer cihazlarla karşılaştırmak gibi bir hata yapmayınız...

MTM stüdyo referans monitorü (Midwoofer-Tweeter-Midwoofer)
    LF Sürücü: 2 x 6" custom linear-piston woofer
    HF Sürücü: 1" titanyum tweeter
    Frekans Cevabı: 37 Hz - 22 kHz
    Crossover: 2.56 kHz
    LF Ampli: 104 watt
    HF Ampli: 104 watt
    THD+N: <0.1% (@ 50 watt > 4 Ohm)
    Maximum SPL @ 1 metre: 109dB (115dB, stereo)
    Analog Girişler: XLR balanslı, TRS balanslı
    Dijital Girişler: S/PDIF - In/Thru (75 Ohm), AES/EBU (110 Ohm)
    Güç gereksinimi: seçmeli 100V ~50/60Hz, 115V ~50/60Hz, 230V ~50/60Hz
    Boyutlar: 482.6 mm (Y) x 209.6 mm (G) x 241.3 mm (D);
    Ağırlık: 11.18 kg

ses kartı olarak da yine m-audio nun

AudioPhile 192 ile birlikte, M-Audio'nun endüstri-standardı olmuş Delta serisi mirası devam etmektedir. Temelleri, dünyanın en popüler kartlarından biri olan AudioPhile 2496'nın üzerine kurulan AudioPhile 192, 192 kHz hassasiyetinde olup hem sayısal hem de balanslı analog giriş ve çıkışlara sahip kaliteli bir karttır. Sinyal gürültü oranı inanılmayacak kadar düşüktür.

Bu özellikleriyle audio endüstrisine şüphesiz olarak yepyeni bir standart getirecek olan AudioPhile 192, hem Mac hem de PC ortamlarında son derece problemsiz olarak çalışabilmektedir. Audiophile 192, PCI 2.2 uyumlu olup 64-bit sürücüleri mevcuttur.

Diğer Delta serisi kartlarla aynı sistem üzerinde çalışabilmektedir.

V.I.Member Kavil194 Avatar
    Katılım tarihi
    11.08.2008
    Nereden
    Eskişehir

dostum stüdyo fln mı işletiyorsun? yada sanaçılar için ses kayıdı fln mı yapıyorsun?

Rookie Member intoxicated Avatar
    Katılım tarihi
    11.12.2008
    Nereden
    istanbul

evet kendi müziğimi kendim yapıp dinliyorum. kendi yağımızla kavruluyoruz işte. bilgisayar konusunda uçuk derecede hassas olan kişiler vardır (örneğin en net görüntü en net ses en net film, en hızlı işlemci vs) onlardan biriyim işte. fakat bu cihaz benim en memnun kaldığım cihazdır.

+ Cevap Yaz