Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda -=Bana Fotoğraf Makinesi Önerirmisiniz?=- başlıklı konu tartışılıyor; Merhaba arkadaşlar bu gün tüm flimleri yaktım makina elimden düşünce. içimden bir ses doğaç sen geride kaldın git dijital makine ...
Merhaba arkadaşlar bu gün tüm flimleri yaktım makina elimden düşünce. içimden bir ses doğaç sen geride kaldın git dijital makine al işte dedi.
Neyse hikaye bölümünü boş verin
Bütçe 500YTL
istediğim özellikler;
optik zoom
sd kart kullanabilme
marko çekimi
Kaç MP olsun karar veremedim bilgimde yok fazla bu kameralar hakkında. Bana şöyle güzel birşey ve fiyatınıda önerirmisiniz? tabi örnek bir resim de koyarasnız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
konuyu dijital fotoğrafçılık bölümüne açman daha doğru olurdu. neyse taşınır zaten. bu konuda bu bölümde yeterince aydınlatıcı tartışma bulabilirsin...
konu nasıl olsa taşonacak ben şimdiden birkaç öneride bulunayım öncelikle m.pixel in büyük olmasının resim kalitesiyle pek bir alakası yok tabii çok büyük resimler çıkarmayacaksa (poster gibi),
ayrıca istediğin özellikler artık bütün makinelerde mevcut tek card konusunda tam istediğin gibi olmuyor bazen örn:sony memory stik kart kullanıyor.
ayrıca birde ne iş yapacan onu bir söylersen daha iyi olur yani aile foto mu çekecen yoksa daha değişik şeylermi düşünüyon
sana bazı makinelerin örnek resimlerini bulabileceğin birkaç site vereyim oradan kara vermen daha kolay olur ; dpreview megapixel (search yerinden makinelere daha rahat ulaşabilirsin) uruninceleme buradaki digital foto. mekine yerindeki bütün makinelerin resimleri mevcut yani incelenen letsgodigital burada makinelerin ön incelemelri ve birkaç örnek foto var
evet o makine benimde dikkatimi çekmişti ama sony lerin samsung lara oranla resim kalitesinde daha iyi olduğu söylendiği için vazgeçmiştim haa bu arada sakın mp si yüksek diye bir makineye çok bayılma dediğim gibi kalite ile mp nin büyüklüğü pek alakalı değil
Panasonic DMC FX-8 ve 9 şiddetle tavsiye ederim. Kişisel yorumum Sony lerden çok daha iyidir panasonic. Panasonic in diğer modellerine de bir bak derim ben geçen yıl cebit ten almıştım fx8 640ytl ye şu an 599 a satılıyor sanırım.
SANYO E 760 MÜTHİŞ ÖZELLİKLERE SAHİP Bİ R DİGİTAL FOTOĞRAF MAKİNASI.GÜMÜŞ RENGİNİN YANISIRA PEMBE RENGİDE BULUNMAKTADIR. [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
Model VPC-E760
Seçenek Gümüş-Pembe
Genel Özellikler
Boyutlar 92x22x59mm
Flaş Var
Paket İçeriği Li-ion pil,şarj cihazı,USB kablo,Türkçe kullanım klavuzu,Garanti belgesi,Kılıf
Bağlantı/Arabirim USB
Güç Seçenekleri
Resim Dosya Biçimi JPEG
Türkçe Menü Var
Sesli Video Kaydı Var
Otomatik Zamanlayıcı Var
Yüz Tanıma Sistemi Mak. 6 yüz tanıma
Görüntü Sabitleyici Elektrikli Görüntü Sabitleyici
Kırmızı Göz Önleyici Var
Hassasiyet ISO 1000
Görüntü Özellikleri
Video Çözünürlüğü 640x480 30fps video çözünürlüğü