+ Cevap Yaz
Results 1 to 6 of 6

Huyundai 19' goruntu sorunu

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda Huyundai 19' goruntu sorunu başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaslar hıc basınıza geldımı bılmıyorum lakın benım monıtorun su sekılde garıp bır sorunu var sorun su osd den goruntuyu tam ...

Moderator e-diablo Avatar
    Katılım tarihi
    24.10.2002
    Nereden
    Hell Garden
    Blog Mesajları
    1

Huyundai 19' goruntu sorunu

Arkadaslar hıc basınıza geldımı bılmıyorum lakın benım monıtorun su sekılde garıp bır sorunu var sorun su osd den goruntuyu tam koselere sabıtlıyorum monıtoru bıraz kapalı tutunca tekrar actıgımda goruntu ekrandan tasmıs oluyor ekran akrtımı degsıtırdım yınede yapıyor dort kez servıse gıttı orda sorun yok dıye gerı yolluyorlar monıtor her cozunurlukte bunu yapıyor bır bılgısı olan varmı
    Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.

Cool Member lastknight_1984 Avatar
    Katılım tarihi
    25.08.2004
    Nereden
    İstanbul
    gerçi herhalde yapmışsındır ama yine de sormak lazım. serviste yanlarında durup da beraber denediniz mi. ya da başka bi bilgisayarda falan. belki başka bi donanımdan kaynaklanıyodur. senin agp slotunda falan sorun olmasın

Katılım tarihi
    24.10.2002
    Nereden
    Hell Garden
    Blog Mesajları
    1
    Maınboard degıstı uc ekran kartı denedım degısık elektırık hatlarına takıldı ve denendı, servıste denemıstık ozaman cok ufak yapmıstı ama buyuk ıhtımalle herz ve ekran kartından dolayı ufak bırsey yapmıstı, Aslında sorun su arkadaslar monıtor kendısını yenılıyemıyor yanı acıp kapandıgında yada beklemeden normale gectıgınde kendsını yenıden ayarlaması cok uzun suruyor yanı donanıma baglı brısey degıl bunun topraklı topraksız hattan olabılecegını dusundugum ıcın evdekı tum hatların yanına pc yı kurarak denedım ama brısey farketmedı.

Bunun dısında monıtor ılk geldıgınde boyle brı sorunu yoktu bunun yerıne monıtorde kırmızı lekeler fılan avrdı yolladım bu sorunla ve dıger sorunları monıtorun farklı yerlerıne kaymıs sekılde gerı geldı yanı bu sorun ılk alındıgında yoktu baska sorunlar vardı teknık servıs bu sorunuda bana hedıye ettı dort kez gıttı orda bır sorun olmadıgını soyluyorlar anakradakı teknık servıs elemanalrını cagırdım eve gosterdım adam varmıs dedı gonderdı ıstanbuldakıler yok boyle brısey dedı zaten bu besıncı kez gıdısı ıdı monıtorumu aldım alalı topladma ıkı ay elımde durmadı zaten yarın ıstanbuldakı teknık servıs muduru yerıne hepsının muduru ıle konusmuyaca calısacagım durumu ızah edecegım ya degıstırıler yada ben hakem kurulu aracılıgı ıle hem degıstırtırım hemde ceza kestırım ustune huyundaı globala durumla ılgılı her hafta maıl atarım, yanı kesyıflerı bılır monıtorde sorun bunu kesınlıkle anladım lakın amcamlar ısrarla kabul etmıyor.

Ha bu arada en son gıttıgnden yanı yenı geldı zaten monıtorun koslerındekı okunma problemını duzeltmısler bu sefer tam orta kısma bır adet yerlestırmısler adamalr ıslerını bılıyor yaf aslında gulkuyrum aglanacak halıme neyse bugune kadar nazıklıkle ve nezeketle olayı halletmeye calıstım yarın artık aılelerı ve kendılerı hakkındakı yorumlarımı ıletmeye baslıyacagım

Moderator gOkO Avatar
    Katılım tarihi
    10.04.2004
    Nereden
    on hm multi cpu
    Blog Mesajları
    3
    benim samsungdada 1 sefer benzer bir sorun yaşandı...mesela pc yi kapatmadan kenarları falan ayarladım ancak yeniden açtığımda görüntü aşağı kaymıştı....dokunmadan xp yi yeniden başlattım düzeldi....
    ertanım hakkını ara bak ben anakart olayında nasıl ısrarcı oldum...tüketici hakkını aramazsa üretici kaliteyi düşürür...gerçi monitöründe pek afilli ama nasıl yaptı böyle bir terbiyesizlik
    ERBAA'LI
    "TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"

Katılım tarihi
    24.10.2002
    Nereden
    Hell Garden
    Blog Mesajları
    1
    Bab aramazmıyım yaf kullanıolmıyor meret zaten boyle her actıgımda ekranın orta kısmını goruyorum artık tamır olayı yok adamlar her turlu seyı doldurdular ucten fazla tamır edemezler 5 oldu ılk yada sorun cıakrsa degsıtımelerı alzımdı degıstırmedıler adamalrın tutacak brıyerı yok yarın arıyacam sıkayet et dıyecekler bende edecegım tabı bu arada aılelerı hakkında bırcok konuda kendılerıne bılgıde verecegım bırton forumada belgelerı ıle konuyu yazacagım bakalım ınsanalrı kazıklamak nasıl oluyormus

Rookie Member Scorpiohardware Avatar
    Katılım tarihi
    05.05.2005
    Nereden
    İstanbul
    Benimde aynı monitorden var .Bende de monitor, 1 hafta boyunca,ilk açtığımda herşey düzgün gözüküyor,aradan 1 dk. geçince ekran kararıyor OSD den Brightnessi sonuna kadar açsam da kapkara bir ekran.
    Ekran kartı ile bağlantısını kestiğimde de NO SIGNAL yazısı bile kapkaraydı sonra benim UPS in monitore giden enerji kablosu çıktı çıkacak durumda olduğunu gördüm, onu çıkartıp tekrar taktım,yine aynı. Artık yüklendiğim gibi götürecektim ama okul falan derken 2 gün içinde düzeldi şimdi ilk aldığım gibi çalışıyor,anlamadım.
    Ama kıllandım açıkçası hele şimdi servisin çektirdiklerini okuyunca...
    e-diablo'nun başına gelenler hele. Çok bile sabretmişsin, adamlar sabırlı müşteri görünce o sabrın içine s.ç....yorlar. Belki de baştan onların içine bizim s.ç...mamız gerekir diyorum ama biz efendi adamız

e-diablo sana sabır diliyor ve sorununun en kısa zamanda çözülmesini umuyorum

+ Cevap Yaz