hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

İpod açılmıyor yardım lütfen

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında İpod açılmıyor yardım lütfen başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar 20 gb lık bi ipod var elimde 2 senedir kullanıyorum ilk defa hata aldım ipod hiç açılmıyor . Apple'ın ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 22-10-06, 20:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
KroninuQus
hWM Haber Editörü
Bilgisayarım

KroninuQus Avatar

Katılım tarihi: 13.09.06
Nereden: hARDWAREMANIA/Ankara
Resimler: 15
İpod açılmıyor yardım lütfen

Arkadaşlar 20 gb lık bi ipod var elimde 2 senedir kullanıyorum ilk defa hata aldım ipod hiç açılmıyor . Apple'ın sitesinden baktığım kadarıyla sad mac ikonu veriyor pek bi çözüm getirmemiş sitesinde donanımsal olabilir diyor .Garantisi bitti ipodun zaten amerikadan gelmişti bunu kendim düzeltme şansım varmı yoksa eğer Ankara'da nerde ne kadara yaptırabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Eski 23-10-06, 09:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
PoWeRLoGY
Silver Member
Bilgisayarım

PoWeRLoGY Avatar

Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
Bilgisayar'a bir bağla eğer bilgisayar görebiliyorsa Firmware update yapmayı dene , olmassa başka yolu yok ya yaptırıcaksın ki pahalı tutar veya Yenisini alacaksın
Eski 23-10-06, 10:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

hasantahsin Avatar

Katılım tarihi: 17.06.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 3
Resimler: 2
bozulmuş olabilir
hasantahsin çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-10-06, 11:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
FaTaLL
Rookie Member

Katılım tarihi: 18.04.05
Nereden: ürgüp
flash silindi ise yeniden yazdırmadan açılmaz.
FaTaLL çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-10-06, 12:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
KroninuQus
hWM Haber Editörü
Bilgisayarım

KroninuQus Avatar

Alıntı:
PoWeRLoGY tarafından iletildi. Mesajı göster
Bilgisayar'a bir bağla eğer bilgisayar görebiliyorsa Firmware update yapmayı dene , olmassa başka yolu yok ya yaptırıcaksın ki pahalı tutar veya Yenisini alacaksın
Bilgisayara bağlamayı denedim ancak aynı şekilde sad mac veriyo
Bu arada @hasantahsin abicim tanı muhteşem. Şarj bile olmuyor anlamadim gitti. Sitesinde disk mode a almayı deneyin diyodu nasıl disk moda nasıl alırız bilen varmı?
KroninuQus çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-10-06, 19:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
PoWeRLoGY
Silver Member
Bilgisayarım

PoWeRLoGY Avatar

Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
Alıntı:
KroninuQus_BerQ tarafından iletildi. Mesajı göster
Bilgisayara bağlamayı denedim ancak aynı şekilde sad mac veriyo
Bu arada @hasantahsin abicim tanı muhteşem. Şarj bile olmuyor anlamadim gitti. Sitesinde disk mode a almayı deneyin diyodu nasıl disk moda nasıl alırız bilen varmı?
Babacım En Yakın Apple Yetkili Satıcısına ipod'u Götürüyorsun Onlarda Bilkom'a Yollayacaklar , Tamir Edilirmi Edilmezmi Karar Verirler Ona Göre Yaptırır Veya Yaptırmassın.

Ama Şarz Almıyorsa Pahalı Tutar

Apple Yetkili Satıcısında Çalışıyorum Ipodların Çoğu Bu Şekilde Bozuluyor Nedenini Anlamak Güç Ama En Fazla Son Çıkan Nesil Bu Arızayı Yapıyor
PoWeRLoGY çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-10-06, 10:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
KroninuQus
hWM Haber Editörü
Bilgisayarım

KroninuQus Avatar

Anlaşıldı bir çentikle kurtaramıcaz gibi şarja da taktığımda işte o sad mac midir nedir gıcık olduğum şey çıkıyor
İpod koruyucu kılıfıyla birlikte 50 cm den filan dustu 1-2 defa ondan once de olmustu bu kendiliginden düzelmişti düşünce temelli gitti:'( Yetkili satıcı ne dicek bakalım
KroninuQus çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-07-08, 01:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
ezqquerra
New Member

Katılım tarihi: 01.07.08
Ynt: İpod açılmıyor yardım lütfen

Alıntı:
KroninuQus tarafından iletildi. Mesajı göster
Anlaşıldı bir çentikle kurtaramıcaz gibi şarja da taktığımda işte o sad mac midir nedir gıcık olduğum şey çıkıyor
İpod koruyucu kılıfıyla birlikte 50 cm den filan dustu 1-2 defa ondan once de olmustu bu kendiliginden düzelmişti düşünce temelli gitti:'( Yetkili satıcı ne dicek bakalım
sayın arkadaşım şarj olmuyorsa şöyle bir şey deneyebilirsin (benim başımdan geçmişti yaptım çalıştı !!! ) ipodunun içini aç soketleri sök yerine tekrar tak sonra canavar gibi çalışır benden söylemesi
ezqquerra çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-07-08, 01:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
ezqquerra
New Member

Katılım tarihi: 01.07.08
Ynt: İpod açılmıyor yardım lütfen

ipodunu aç soketlerini söök tekrar tak bu sefer şarj almaya başlayabilir aynı hata bende de oldu denedim çalıştı benden söylemesi
ezqquerra çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

İpod açılmıyor yardım lütfen ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
lütfen yardım acele lütfen allahını seven yardım etsin snake_82 Genel(internet) 0 30-10-05 00:11
Acil DVDRW tavsiyesi lütfen pichoscosama Çokluortam 15 28-09-05 21:54
Lütfen Bana Bir Fikir Verin... infsphinx Ekran Kartları 6 13-04-04 18:42

Saat ayarı GMT +3. Saat : 02:52.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999