ipod'tan bilgisayara mp3 atamıyorum yardımcı olursanız sevinirim![]()
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda ipod 'tan bilgisayara mp3 atma başlıklı konu tartışılıyor; ipod'tan bilgisayara mp3 atamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
ipod'tan bilgisayara mp3 atamıyorum yardımcı olursanız sevinirim![]()
Ipoddan pc'ne mp3 atmak için ipodagent programını kullanabilirsiniz.
Kolay gelsin.
arkadaşlar ben bu programı indirdim ama yinede bilgisayara müzik atamıorum export music from ipod a bastığımda bu çıkıo karşıma
'row' bağımsız değişkeni boş (null) olamaz.Parametre adı:row
müzikleri nasıl atcam bi yardımcı olur musunuz?'row' bağımsız değişkeni boş (null) olamaz.Parametre adı:row
abi önce bi ephpod adlı yazılımı bul sonra sharepod u yükle sharepod yazılımını yükle ipod un root dosyasına çekeceksin onu direk ordan çalışıtrcan sonra tıkır tıkır halledersin işini kullanmak da kolay gayet ephpod da ipod un firmware ı güncelleme ve itunes ile tanımlandığı makine haricindeki diğer pc lerden şarkı atmaya yarar ben de kullanıyorum ikisini gayet başarılı yazılımlar
Bu programlar ismi de düzeltiyor mu?
ben daha yeniyim anlamam alışacam tanışalım ben mert sizlede tanışmak isterim.
En son ıslakıslak tarafından düzenlendi: 16-07-2007 saat 23:31 Sebep: hatalı olması
Hiçbirisine gerek yok ipod orjinal apple ipod ise itunes aç setting bölümüne gel en altta dogru in check sounds limit en üstteki kısmında ismini hatırlamadığım bir şık var oradaki işareti kaldır ipod'unu tekrar bilgisayarına tak flash bellek gibi olacak sonra gizli dosyaları göster de ipodcontrol cıkacak içine gir music klasörünün içinde F01 F00 gibi klasörler çıkacak Onun içinde müziklerin saygılar.![]()