Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında jpeg resimleri VCD 'de seyretme başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "değerli arkadaşlar,
jpeg formatındaki resimleri VCD'ye kaydetmek ve VCD player'da
tek tek izlemek için ne yapmak gerekiyor?
teşekkürler...." şeklinde özetlenebilir....
neroda gördüm bu olay var resimleri vcd veya supervcd olarak..
aldım boş bir cd yaptım ancak vcd ye taktığımda çalışmadı ve sinir oldum.. cd de boşa gitti..
nero da nasıl yapabilirim? yardım eder misiniz?
aslında çok basit sürükle bırak tekniğiyle yaptım ama cd yi taktığımda hiç bişe çıkmadı..
nero daki çok basit ama sana tavsiyem PictureToTV.
süper birşey. en acemisine bile koruyorum harika şeyler yapıyorlar. http://www.picturetotv.com. 1.4.2 bisküvi var şimdi senin için baktım 1.4.4 çıkmış ama bisküvisi varmı bilmiyorum
Kesinlikle irfanView, sorman bile hata, bu programın slide show özelliği var, orda bir ton ayar var, bi kenarda vcd'ye yazabileceğin seçenek var, kurcala bulursun hemen zaten
edit:pardon yau irfan yapıyo bu işi ama nero ve bi eklentisi varmış onla yapıyomuş ancak