Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam »

Kartuşlu dvdram ne , kartuşsuz dvdram ne ?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Kartuşlu dvdram ne , kartuşsuz dvdram ne ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "slm arkadaslar . dvdram aldık ama dvdram medya alamadık daha bi araştırdım dvdram i floopy niyetine kullanıyosun çok güzel bişi ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 12-11-06, 08:24   #1 (permalink)
devil_is_angel
Cool Member

devil_is_angel Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.11.06
Nereden: Çanakkale
Lightbulb Kartuşlu dvdram ne , kartuşsuz dvdram ne ?

slm arkadaslar . dvdram aldık ama dvdram medya alamadık daha bi araştırdım dvdram i floopy niyetine kullanıyosun çok güzel bişi - zaten o yusden almıştım dvdrami de - ama sitelere bakıyorum 2 çeşit dvdram medya var : kartuşlu ve kartussuz . kartuşlu ile kartussuzu arasındaki fark nedir ? kartuşlusu nasıl çalışır , kartuşsuzu nasıl çalışır ? teşekkürler şimdiden ...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-11-06, 09:41   #2 (permalink)
dbaggio
hARDWAREMANIAC

dbaggio Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.07.04
Nereden: LOST
Blog Mesajları: 3
Resimler: 28
kartuslu dvdram in ozel bi aparati var oyle kullaniyosun.kartussuzda normal disc

d8a6610
Alıntı:
samyazah tarafından iletildi. Mesajı göster
"hepimiz dbaggio'yuz"
dbaggio çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-11-06, 10:06   #3 (permalink)
devil_is_angel
Cool Member

devil_is_angel Avatar

Bilgisayarım
Talking

Alıntı:
dbaggio tarafından iletildi. Mesajı göster
kartuslu dvdram in ozel bi aparati var oyle kullaniyosun.kartussuzda normal disc
işte ben de o özel aparatı soruyorum ne işe yaradığını
devil_is_angel çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-11-06, 11:25   #4 (permalink)
dbaggio
hARDWAREMANIAC

dbaggio Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.07.04
Nereden: LOST
Blog Mesajları: 3
Resimler: 28
iste o aparat olmadan nereye baglayacan kartusu?senin aldigin dvd tip2 olan yani cikarilabilir tip dvd ram destekleyen bi cihaz.ornegin bu kartusla beraber bi yedekleme aldin biyerden.kartusun icinden cikariyosun disci.dvdram e takiyosun.
dbaggio çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-11-06, 12:04   #5 (permalink)
devil_is_angel
Cool Member

devil_is_angel Avatar

Bilgisayarım
Talking

Alıntı:
dbaggio tarafından iletildi. Mesajı göster
iste o aparat olmadan nereye baglayacan kartusu?senin aldigin dvd tip2 olan yani cikarilabilir tip dvd ram destekleyen bi cihaz.ornegin bu kartusla beraber bi yedekleme aldin biyerden.kartusun icinden cikariyosun disci.dvdram e takiyosun.
hocam ikimiz de birbirimizi anlamıyoruz sanırım benim dediğim kısaca şu : dvdram yazıcı aldım , heriki tip dvdram medyayı cihazım destekliyo . ama merak ettiğim şu : kartuşlu kartuşsuz dvdram medya farkı ne ? şöle bi örnek vereyim mesela anlatım daha kolay olur sanırım cd ile dvd medya arasındaki fark ne desem dicenşey şunlar : cd 700 - 800mb alır , dvd 4.7 - 9.4gb alır ; dvd cd ye nazaran daha dayanıklı olur vb. yani bu tarz bi fark mı dvdram kartuşlu medya ile kartuşsuz medya arasında bu kadar basit aslında
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-11-06, 13:55   #6 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden
Resimler: 7
Birisinde özel bir kutu var dvd ramı buna takıp yuvaya yerleştiriyorsun diğerinde direk koyuyorsun dvd ramlari saklama esnasında cizilmesini önlemek için bir durum
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-11-06, 23:51   #7 (permalink)
devil_is_angel
Cool Member

devil_is_angel Avatar

Bilgisayarım
Thumbs up

Alıntı:
e-diablo tarafından iletildi. Mesajı göster
Birisinde özel bir kutu var dvd ramı buna takıp yuvaya yerleştiriyorsun diğerinde direk koyuyorsun dvd ramlari saklama esnasında cizilmesini önlemek için bir durum
saol dostum
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Kartuşlu dvdram ne , kartuşsuz dvdram ne ? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
maxell 9.4 dvdram yardımm madmann Genel 0 05-04-06 02:12

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 19:11.