Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Laptop için tv kartı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar diz üstü bilgisayarım için tv kartı alacam. uzaktan kumandası ve radyosu olan bişey istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum bekliyorum siz hangisini ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar diz üstü bilgisayarım için tv kartı alacam. uzaktan kumandası ve radyosu olan bişey istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum bekliyorum siz hangisini tavsiye edersiniz. Yardımlarınız için teşekkürler
arkadaşlar sizin dediğiniz ürün avermedia cardbus ... bu ürün piyasada var ben ise bunun bir sonraki versiyonu olan plus modeli.. İşte bu model henüz türkiyede bulunmuyor yok piyasada henüz. plus modeline fm radyo ve uzaktan kumandada eklenmiş...
plus modelini bulsam bende alırım.. güzel birşey sonuçta notebooktan seyretmek.. taşınabilir falan ne güzel..
Tv kartı tecrübem olmadıgı için sroyurum bu cihaza anten takmak gerekir mi? Yani istedigimiz her yerden notebookla tv syeredebilirmiyiz? yayın çekerse tabi..