Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam »

Laptop için tv kartı

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Laptop için tv kartı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar diz üstü bilgisayarım için tv kartı alacam. uzaktan kumandası ve radyosu olan bişey istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum bekliyorum siz hangisini ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 10-03-05, 17:23   #1 (permalink)
bnaydogan
Rookie Member

Katılım tarihi: 03.03.05
Nereden: Kayseri
Laptop için tv kartı

Arkadaşlar diz üstü bilgisayarım için tv kartı alacam. uzaktan kumandası ve radyosu olan bişey istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum bekliyorum siz hangisini tavsiye edersiniz. Yardımlarınız için teşekkürler
bnaydogan çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-03-05, 19:47   #2 (permalink)
Volkan
Administrator

Volkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.06.04
Nereden: Zürih - İsviçre
Resimler: 3
bu tip bi ürün uygun olabilir belki senin için,

http://www.hepsiburada.com/productde...oductid=bd5744

bu o na nazaran daha fonksiyonel bi ürün,

http://www.hepsiburada.com/productde...oductid=bd7542
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-05, 23:52   #3 (permalink)
bnaydogan
Rookie Member

cevabın için teşekkürler volkan. avermedia cardbus plus hoşuma gitti benimde ama ne yazıkki henüz piyasada yok. neyse umarım kısa zamanda gelir
bnaydogan çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-03-05, 20:24   #4 (permalink)
Mr.Green
V.I.Member

Mr.Green Avatar

Katılım tarihi: 14.04.04
Nereden: ıรt & ккtς
Blog Mesajları: 1
Resimler: 5
Hönk! Avermedianın kartı piyasada yokmu???

www.multimedya.com

Bunlar averi tr ye getiren firma. Bi bak kesinlikle var ellerinde o kart. Adamlar sayfa sayfa ilan veriyolar o kart için. Nası olmaz piyasada???
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-03-05, 20:39   #5 (permalink)
pegasus01
hARDWAREMANIAC

pegasus01 Avatar

Katılım tarihi: 06.08.04
Nereden: Adana'da yaşıyorum
http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=417
Eski 17-03-05, 16:25   #6 (permalink)
bnaydogan
Rookie Member

arkadaşlar sizin dediğiniz ürün avermedia cardbus ... bu ürün piyasada var ben ise bunun bir sonraki versiyonu olan plus modeli.. İşte bu model henüz türkiyede bulunmuyor yok piyasada henüz. plus modeline fm radyo ve uzaktan kumandada eklenmiş...
bnaydogan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-03-05, 16:27   #7 (permalink)
pegasus01
hARDWAREMANIAC

pegasus01 Avatar

Katılım tarihi: 06.08.04
Nereden: Adana'da yaşıyorum
plus modelini bulsam bende alırım.. güzel birşey sonuçta notebooktan seyretmek.. taşınabilir falan ne güzel..

Tv kartı tecrübem olmadıgı için sroyurum bu cihaza anten takmak gerekir mi? Yani istedigimiz her yerden notebookla tv syeredebilirmiyiz? yayın çekerse tabi..
pegasus01 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-03-05, 23:34   #8 (permalink)
TAY-LAN
Moderator

TAY-LAN Avatar

Katılım tarihi: 24.12.02
Nereden: ankara
AVERMEDIA PCMCIA TV KARTI+MPEG4 SOFTWARE
tafsıye ederım
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Laptop için tv kartı ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Hangi Symbian Uygulaması ne işe yarar siirlerefendisi SymbianOS 9 21-08-05 19:07
Acilen cevap lazım Via anakartlar için ekran kartı? hamzadiyar Ekran Kartları 3 02-11-04 23:30
ekran kartı driverı için site aranıyor Evo Ekran Kartları 8 02-07-04 16:46
ekran kartı performansı için hangi program tuffguy Ekran Kartları 16 22-06-04 22:34
AGP aperture size; derleme ve testler 1 hatipoglu Ekran Kartları 0 14-03-04 19:48

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:26.