+ Cevap Yaz
Results 1 to 6 of 6

LG 52X Firmware Update

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda LG 52X Firmware Update başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar Bilgisayara Linux yüklerken LG 52X Cd Romun biosu bozuldu. daha sonra öğrendiğime göre sadece lg marka cdromlarda mandrake linux ...

Rookie Member coskund Avatar
    Katılım tarihi
    22.12.2003

LG 52X Firmware Update

Arkadaşlar Bilgisayara Linux yüklerken LG 52X Cd Romun biosu bozuldu. daha sonra öğrendiğime göre sadece lg marka cdromlarda mandrake linux yüklenirken cdrom bir komutu firmware update olarak algıladığından biosu uçuyormuş. lg'nin sitesinden linux'e uygun firmware dosyasını buldum fakat cdrom takılıyken bilgisayarı başlatamıyorum. aynı marka sağlam bir sürücüyle başlatıp bilgisayar açıkken soketleri çıkarıp bozuk sürücüye takıyorum fakat nafile. çözümünü bilen varmı acaba?

Moderator BLACKandWHITE Avatar
    Katılım tarihi
    23.11.2002
    Nereden
    İstanbul
    açılmıyorsa gitti demektir..

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ volcano2K Avatar
    Katılım tarihi
    04.07.2002
    Nereden
    Ataşehir/İstanbul
    uçtu gibi görünüyor..
    ----VE BU KONUYLA İLGİLİ BAŞKA DA BİŞEY SÖYLEMEM! (FORREST GUMP)----

V.I.Member Versa Avatar
    Katılım tarihi
    11.08.2003
    Nereden
    Θ
    Cok eski bir alet o Hersemtin BIT pazarinda vardir bence gir ordan bitane al bioslarini degistir sansini dene bence. Yada bit pazarindan aldigini kullan.

Brisbane 3.12g | nForce 560 | Rv 670 | Sb 0350 | Raid 0 | 4Gb | Regza 32' | Z 5500 + T20| @ Win7 64 |Amilo Pa 3553 | Ps2

Moderator BLACKandWHITE Avatar
    Katılım tarihi
    23.11.2002
    Nereden
    İstanbul
    bios nasıl değişir , yani böyle bi şansımız varmı?
    çünkü bi arkadaşımda da böyle bi alet var. yatıyor garibim boş boş...

Rookie Member coskund Avatar
    Katılım tarihi
    22.12.2003
    teşekkür ederim arkadaşlar en iyisi hiç boşuna uğraşmamak. yenisi 23 milyon zaten.

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3