Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda LG CD RW 52x32x52 Garip Problem başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar cd writerimle arka arkaya 4-5 cd yazdıktan veya hızlı cd yazdıktan sonra cd de gözle görülür bi yavaşlama oluyor. ...
Arkadaşlar cd writerimle arka arkaya 4-5 cd yazdıktan veya hızlı cd yazdıktan sonra cd de gözle görülür bi yavaşlama oluyor. okumada ve yazmada oluşuyor bu yawaşlama. ve formatlamadan hic bir şekilde geçmiyor firmware falan update ettim genede banamısın demedi. işin kötüsü okumada falanda problem yarattıgı için vcd falan izlerken makina o kadar kasılıyorki, görüntüde ve seste feci bi takılma oluyor. aynı şekilde cd den mp3 falan dinlersemde bu gibi şeyler oluyor. allahım ne yapmalıyım? böyle bişi başına gelen oldumu? cd writer de problem olsa maklinayı formatladıktan sonra düzelmez, ama ne bileyim varmı böle bi problem duyan, bi yolu bi triği yokmu bu işi halletmenin? her defasında format atmaktan yoruldum
Tamam arkadaslar tesekkurler. Bu dma denen seyi biraz arastırdım okudum ettim. bi cozum yolu buldum. bundan sonra format atmak yok cd nin ide sinde dma etkin olduğu halde kullanamıyordu. sadece PIO mu ne öle bişi vardı. bende kaldirdim ide ikincili. sonra olmadı sonra guvenli kipten kaldırdım. yeniledi falan simdi ultda dma 2 calısıo galiba. normale döndüm yani. teşekkür ederim yardımlar için.
bu arada cd rw evde, ben cafeden yardim istedim evime adsl alamadım hala dial upda kasıo artık..