Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda Lg Cd-Writer CD okuma sorunu başlıklı konu tartışılıyor; Merhaba arkadaşlar benım Lg marka bir cd-writer'ım var.Bundan bi 2,5 sene once aldım son bir kaç haftaya kadar cok sorunsuz ...
Merhaba arkadaşlar benım Lg marka bir cd-writer'ım var.Bundan bi 2,5 sene once aldım son bir kaç haftaya kadar cok sorunsuz calısıp cdleri okurken son bi haftadir nerdese hiç bir cdyi okumuyor.COk ilginctirki bir cd takıyorum okuyor hemen ardından başka bir cdyi takıyorum onu okumuyor.(genelde cogu cdyi de okumuyor).Bunun sebepi ne olabilir nasıl bir cozum onerırsınız.Zaten Asus Dvd room'umda aynı sorunu verıyor(o cok uzun zamandan beri).Hİçbir cd yi okuyamıyorum anlıcağınız.YArdımlarınız için teşekkurler.
Intel E6600 Sokak Core 2 Duo Apartmanı Daire 4GB :)
Bence içindeki tozlardan olabilir.... Lazer gözü silmeden önce içindeki tozları sill... okumuyorsa o zman gözü silmeni tavsiye ederimm... çünkü bende de lg cd rom war ve bende de senin gibi bi okuma problemi ile karşılaşmıştım içini açıp baktığımda içi toz doluydu tozları alıp tekrar makinaya taktığımda her cd yi okuyor.....
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ilgi ve alakalarınızdan dolayı ama; Benim kullandığım DVD/RW daha 2 ay önce alındı. vede bi parçanın miyadı bu kadar çabuk dolamaz diye düşünüyorum ama son çare olarak service yolu göründü galiba teşekkürler