Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda Life wiev yardım:( başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar bende life view tv kartı var ama driverini bulamıyorum fisuon a çipesti var üzerinde. rasgele avermediadan bi driver yükledim ...
arkadaşlar bende life view tv kartı var ama driverini bulamıyorum fisuon a çipesti var üzerinde. rasgele avermediadan bi driver yükledim kabul etti ama busefrde program yok tv izleymiyorum yani nasıl çözerim bunu. tv kartı sanırım fly 2000 serisi. sitesinden driveri indiriyorum bişey olmuyor.
dostum driver oldu tanıdı fakat bi sorunum daha var izleme olayını nasıl yapıcam yardım edermisin.
kardeş buradan yardım etmem çok zor,bu iş için bir adres vereyim: www.turkeyforum.com.tr
burada her tip kart kullanıcısını bulabilirsin,ben avertv dvb-s pro kullanıyorum,kolay gelsin.
Mrb Arkadaşlar ben nerdeyse 1 aydır hergün sürücü arıyorum Genel bölümüne konu açtım ama bir kişi bile ilgilenmedi tv kartı markası showmedia conexant Fusion 878A Animation Technologies Inc.
bu sitede ki hepsini denedim ama olmadı google da ararken bu konu açıldı üyesi olduğum sitede konu halledilmiş haberim yok asymetry arkadaşın verdiği uyumluluk sağladı galiba yeni donanım bulundu dedi yükleme yaptı. Ama hiçbirsey açılmıyor TV remote control tıklıyorum sadece simgesi yerlesiyor başlat çubuğuna More Tv de yükledim ordan da görüntü gelmiyor ne olur yardım edin kafayı yiyecem