Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam »

Minton mp3 player driver lazım

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Minton mp3 player driver lazım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar minton mp3 playerım var ama cd si kayıp içinde "stmp3410" die bi dosya olması lazım eğer elinde bu dosya ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 26-09-05, 00:43   #1 (permalink)
Helleron
New Member

Helleron Avatar

Katılım tarihi: 03.06.05
Nereden: ::FromiSTaN:::
Minton mp3 player driver lazım

arkadaşlar minton mp3 playerım var ama cd si kayıp içinde "stmp3410" die bi dosya olması lazım eğer elinde bu dosya olan varsa bana yollayabilir mi, çoook teşekkür ettim şimdiden.
Helleron çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-05, 01:00   #2 (permalink)
derdo19
Power Member

derdo19 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.07.04
Nereden: ErZuRuM
Resimler: 1
Arkadaşım bence aradığın dosyayı zor bulursun... Google de arama yap en kolay yolu budur sanırım... Kolay gelsin...
ASUS P5K-E WİFİ--E6750 CORE2--SAPPHİRE HD 3850--OCZ REVOLTEC 2*1 GB DDR2 667--SEAGATE 250 GB--ASUS 2014 L1T SATA--SAMSUNG 932N PLUS--FEEL MESHCOOL S 901BB--OCZ 600W--MİCROSOFT SET--XEROX 3120--A4 PK 635M--LOGİTECH Z-5500--VİSTA HOME PREMİUM
derdo19 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-05, 08:30   #3 (permalink)
Helleron
New Member

Helleron Avatar

mintonu olan birinden bekliyorum
Helleron çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-05, 10:58   #4 (permalink)
Helleron
New Member

Helleron Avatar

Yok mu canlarım kimsede
Helleron çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-05, 13:13   #5 (permalink)
lazarus
Silver Member

lazarus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.07.05
Nereden: IST
Blog Mesajları: 1
Arrow

arkadaşım git bir teknik servisine cd'sini ya sana versinler yada sen bir kopyasını alacam de kopyasını al sonra geri ver. yada tanıdığın bunu satan bir yer varsa ödünç al. mutlaka birilerinde vardır ama acele ise bunu yap yani, ne kastırıyon kendini...

bu siteleri; (buradan sana en yakın teknik servisin adresini alabilirsin)
http://www.minton.com.tr

bu da ücretsiz destek hatları;
0800 211 5013

kolay gelsin.
lazarus çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-05, 22:35   #6 (permalink)
Helleron
New Member

Helleron Avatar

yani ?
bu mdur canım yardım ben gidip servisten alacaksam nie sorayım var mı sizde diye , ne işime yaradı benim o zaman foruma yazmak ? saol yine de..
Helleron çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-05, 23:19   #7 (permalink)
lazarus
Silver Member

lazarus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.07.05
Nereden: IST
Blog Mesajları: 1
ya zaten ben acil diyeyse yazdıydım durmadan sorunca hani ondan yani. belki aklına gelmiyordur diye yazdık işte. her ne kadar beğenmesende elimden gelen buydu. sen de saol...
lazarus çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-05-08, 20:14   #8 (permalink)
mimkemal
New Member

Katılım tarihi: 23.05.08
Nereden: manisa
Ynt: Minton mp3 player driver lazım

selam arkadaş bende minton un 256 mb lık radyolu bir mp3 çaları vardı onun cd si duruyo lazımsa paylaşırız
mimkemal çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-05-08, 20:20   #9 (permalink)
mimkemal
New Member

Katılım tarihi: 23.05.08
Nereden: manisa
Ynt: Minton mp3 player driver lazım

MP3 üne ne oldu ki driver istiyorsun PC de kullanman için herhangi bir driver a ihtiyacın olmaz. Ancak kazara format atıp içindekilere ulaşamıyorsan o başka. Çünkü ben öyle yaptım. Sonra sigmatel mscnmmc audio player firmware update diye bir proğramı var onunla yeniden yazılımını güncelledim. Oldu.
mimkemal çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Minton mp3 player driver lazım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Mp3 Player - Minton 3006 JAX Genel 3 03-04-05 23:20

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 22:08.