Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Minton mp3 player driver lazım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar minton mp3 playerım var ama cd si kayıp içinde "stmp3410" die bi dosya olması lazım eğer elinde bu dosya ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar minton mp3 playerım var ama cd si kayıp içinde "stmp3410" die bi dosya olması lazım eğer elinde bu dosya olan varsa bana yollayabilir mi, çoook teşekkür ettim şimdiden.
arkadaşım git bir teknik servisine cd'sini ya sana versinler yada sen bir kopyasını alacam de kopyasını al sonra geri ver. yada tanıdığın bunu satan bir yer varsa ödünç al. mutlaka birilerinde vardır ama acele ise bunu yap yani, ne kastırıyon kendini...
bu siteleri; (buradan sana en yakın teknik servisin adresini alabilirsin) http://www.minton.com.tr
ya zaten ben acil diyeyse yazdıydım durmadan sorunca hani ondan yani. belki aklına gelmiyordur diye yazdık işte. her ne kadar beğenmesende elimden gelen buydu. sen de saol...
MP3 üne ne oldu ki driver istiyorsun PC de kullanman için herhangi bir driver a ihtiyacın olmaz. Ancak kazara format atıp içindekilere ulaşamıyorsan o başka. Çünkü ben öyle yaptım. Sonra sigmatel mscnmmc audio player firmware update diye bir proğramı var onunla yeniden yazılımını güncelledim. Oldu.
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.