Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam »

Movie Maker donuyor

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Movie Maker donuyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar movie maker ile resimlerimden film yapıyorum ama resimlerin arasına geçiş efekti koyunca movie maker donmaya başlıyor fareyi her tıklattığımda ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 12-06-05, 03:00   #1 (permalink)
BenCesur
Power Member

BenCesur Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.09.04
Nereden: Tam Karşındayım
Movie Maker donuyor

arkadaşlar movie maker ile resimlerimden film yapıyorum ama resimlerin arasına geçiş efekti koyunca movie maker donmaya başlıyor fareyi her tıklattığımda bi 2-3 dakika sonra cevap veriyor deli olacağım yaaa
neden olabilir yada buna karşılık olarak bir çözüm önerisi olan varmı

Ne Kadar Bilirseniz Bilin ; Bilginiz Karşınızdakinin Anlayabildiği Kadardır
BenCesur çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-05, 14:38   #2 (permalink)
Bulutcy
Member

Bulutcy Avatar

Katılım tarihi: 02.09.04
Nereden: İst-LB
Benim bi arkadaşın rami 256mb,o da aynı sorunu yaşıyor.Movie maker render yaparken çok ram kullandığı için böyle bi sorun yaşıyo olabilirsin.(eğer ramin az ise)
Bulutcy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-05, 23:05   #3 (permalink)
BenCesur
Power Member

BenCesur Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.09.04
Nereden: Tam Karşındayım
Alıntı:
Bulutcy tarafından iletildi.
Benim bi arkadaşın rami 256mb,o da aynı sorunu yaşıyor.Movie maker render yaparken çok ram kullandığı için böyle bi sorun yaşıyo olabilirsin.(eğer ramin az ise)
sorunun donanım kaynaklı olduğunu sanmıyorum

3 Ghz P4 işlemci
1 GB DDR400 Twinmos bellek
128 mb PX6600TD ekran kartı

sorun şu : movie makerde resimlerin arasına video geçiş efekti koyuyorum seside ekliyorum tabii burda biraz ağırlaşıyor
ama asıl sorun dosyayı kaydetmek isteyince ortaya çıkıyor
Bilgisayarıma kaydet deyince uzuuuuuuuun bir süre bekliyor (yaklaşık 1/2 saat) sonrada dosya kaydedilemedi : bunun sebebi kaynak dosyaları yerinde bulunamadı gibi zırvalıyor
daha önce aynı şekilde vcd yapmıştım ama bu sefer aynı işlemleri uyguluyorum olmuyor hatta movie maker bozulmuş olabilir diye düşündüm ve movie makeri bir kaç defa yükle/kaldır yaptım
BenCesur çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Movie Maker donuyor ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
windows movie maker aytaray Divx/DVD 0 06-05-05 10:05
oyunlarda donuyor yardımm erdbeben Çokluortam 4 03-10-04 21:40
smart movie istiyorum!!! emre_hbo Nokia 0 29-09-04 19:05
Oyun esnasında PC donuyor. (ACİL yardım lütfen) murath76 Genel 20 22-04-04 17:22
Oyun esnasında PC donuyor. (ACİL yardım lütfen) murath76 Genel(OS) 5 16-04-04 02:41

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 19:35.