hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Msn web cam

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Msn web cam başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "selam .. sorunum su benım web camım msn de calısmıyor program 6.2 fakat yahoo yada diğer programlarda web camı goruyor ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 27-06-04, 01:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
ahmety
Rookie Member

Katılım tarihi: 26.06.04
Msn web cam

selam .. sorunum su benım web camım msn de calısmıyor program 6.2 fakat yahoo yada diğer programlarda web camı goruyor 4 kere sıldım msn yı yukledım yıne calısmadı sanırım sıorunu bulamadım hala neden dıye sizce nedendir araclar da da gormuyor gri ekran cıkıyor ayarlarda
ahmety çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-06-04, 19:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
ahmety
Rookie Member

hala bir cvp yokmu
Eski 29-06-04, 10:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
tymu
Power Member
Bilgisayarım

tymu Avatar

Katılım tarihi: 28.10.02
Nereden: Adana
Blog Mesajları: 1
cam in driverlarını güncellesen belki ondan olabilir

Yarış Simulasyonları Portalı
Serkan (Pegasus) Seni unutmayacağız.
tymu çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-06-04, 11:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
hainkral
Rookie Member

hainkral Avatar

Katılım tarihi: 19.04.04
Nereden: Ankara
msn messengeri açınca ana menüde tools(araçlar) ve ordan web camera settings bölümüne gir orda çıkan ekranda sol altta camera selection yazıyor eğer orda bilgisayarına kurduğun kameranın ismi yazıyorsa onu seç ve uygula düzelmesi lazım..
hainkral çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-06-04, 20:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
ahmety
Rookie Member

herseyı denedım fakat olmadı driveri yenıden yukledım msn yı yenıden kurdum olmadı yanlız cam baska programlarda calısıyor paltalk, yahoo netmeeting gibi olaylarda sadece msn de calısmıyor merak ettım baska ne sebep olabilir çözemedım
Eski 29-06-04, 20:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
ahmety
Rookie Member

msn de kamera ayarlarında benım kameram gozukmuyor yanı ne yapmak lazım yanı hangi cam takılı oldugu filan bellı degıl ayrıca o kutucuk ısaretlenmıyor
Eski 29-06-04, 21:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
hainkral
Rookie Member

hainkral Avatar

Katılım tarihi: 19.04.04
Nereden: Ankara
Valla dostum bende webcam kullanıyorum ama çok ilginç bir sorun diğer programlarda çalışıyor msn de çalışmıyor valla msn deki ayarlarıda söyledim ama kutucuk işaretlenmiyor diyosun msni kaldır son sürümünü yükle veya webcami taktığın usb portunu değiştir ve driverini yeniden kur belki işe yarar..
hainkral çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-06-04, 12:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
atilla
Power Member

atilla Avatar

Katılım tarihi: 29.05.04
Nereden: Cennet[Türkiye]
Usb girişini değiştir Güncelle Modeli ne yaww
atilla çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-06-04, 14:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
enigma_
V.I.Member

enigma_ Avatar

Katılım tarihi: 02.11.03
Nereden: ankara
araclar
ses/goruntu ayarları sihirbazı
bu meduden dewam et sorunun cozulecek
Eski 30-06-04, 20:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
ahmety
Rookie Member

araclar
ses/goruntu ayarları sihirbazı
bu meduden dewam et sorunun cozulecek
.. bu sekılde web camdan kendımı goruyorum fakat daha sonra ok lendıgı zaman ses goruntu .. kendımı göremıyorum çözemedım gercekten bu olayı neden oldugunuda bulamadım driveri yenıden yukledım msn 6.2 yukledım fakat bu sorun 1 aydan beri var eskıden kullanıyordum sorun nerde acaba cıkartamadım
Eski 02-08-06, 15:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
burock1905
New Member

Katılım tarihi: 02.08.06
Nereden: AKÇAY/BALIKESİR
Merhabalar ahmety bendede ole bi sorun var vapcam programı yukledim internetten (hani kenarlar şekilli olsun diye)Herhalde o program yuzunden wapcamım çalışmıyo ne yapmam gerekiyo YARDIM EDİN Herşeyi denedim o indirdigim programı deneti masasında göremiyorum.Cam programını kaldırdım tekrar kurdum yine sonuç alamadım...Bi şey daha eklemek istiyorum programı unistal diyorum kaldırmıyo...Herkesten yardım bekliyorum.

En son burock1905 tarafından düzenlendi: 02-08-06 saat 15:11.
burock1905 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-06, 15:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
burock1905
New Member

Katılım tarihi: 02.08.06
Nereden: AKÇAY/BALIKESİR
cevap yok mu??

Hala cevap yok mu??
wapcamimde sorun var yardım edin
burock1905 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-08-06, 23:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
CrKN
V.I.Member
Bilgisayarım

CrKN Avatar

Katılım tarihi: 11.10.04
Nereden: 216
Blog Mesajları: 1
Resimler: 13
arkadaslar version upgrade denediniz mi ? hala 6.2 kullanmak zaten pek iyi degil. her yeni versionla beraber (ms icin) aciklar duzeltilir yeni aciklar verilir yenileri kullanin
Eski 24-06-08, 20:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
barbi03
New Member

Katılım tarihi: 24.06.08
Nereden: QWEDDDDDDD
Ynt: Msn web cam

BU ÇOK KOLAY ÖNCE MSNNİ AÇ ORDA ARAÇLARA TIKLA VE OR DA SES VE GÖRÜNTÜ KURULUMU VAR ONA TIKLA BİLGİLERİ GİR
barbi03 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 22:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #15 (permalink)
saykomatriXX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

saykomatriXX Avatar

Katılım tarihi: 14.07.02
Nereden: ANKARA
Blog Mesajları: 17
Resimler: 7

la havle. noluyo kardeşim. 2 senelik konuyu çözdünya barbi03, sana birşey... madalya felan takasım var...
Eski 24-06-08, 22:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #16 (permalink)
Mücahid_1992
Power Member
Bilgisayarım

Mücahid_1992 Avatar

Katılım tarihi: 10.09.07
Nereden: Konya

Alıntı:
saykomatriXX tarafından iletildi. Mesajı göster
la havle. noluyo kardeşim. 2 senelik konuyu çözdünya barbi03, sana birşey... madalya felan takasım var...
2 yıl olsa neyse 4 yıllık konu.Üst üste hortlamış.
Mücahid_1992 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 11:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #17 (permalink)
ejherda
Cool Member
Bilgisayarım

ejherda Avatar

Katılım tarihi: 12.07.04
Nereden: istanbul

Horrttt abi bu ölü konular bi daa hortlanmayacak bi çözüm yolu yokmu yeni userları hortlamasını engellicek bişi

Bookmarks
Konu araçları

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:18.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999