Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda Pc'den Tv'ye Görüntü ve Ses Aktarmak başlıklı konu tartışılıyor; selamlar..
64 mb tv out çıkışından 100 herzlik tv ye s-video ile görüntü aktarması yapıyorum. Ancak ses gitmiyor.
Harici ses ...
s video kablosu ile sadece goruntu aktarımı yapabilirsin ses icin ses kartı spaker cıkısından tv ye audio in ile baglantı yaparak ses alabilirsin.
Goruntu de vcd playerlar gibi istedigin boyutlarda olmaz bosuna ugrasma
Casper CPM1830-7B85B, Intel® CoreTM 2 Duo İşlemci T5600, 1.83 GHz işlemci hızı, 2 GB DDR2 667 MHz Bellek, 80 GB SATA Harddisk, 256MB Nvidia Geforce GO 7400 Turbocache Ekran kartı, gerisi standart
selam arkadaşlar böyle bişey duymamış ve görmemişsinizdir sanıyorum.yaa ben makineye format attıktan sonra tüm ayarlarımı yaptım yani herşey eskisi gibi.fakat PC den TV ye görüntü aktarırken bakın ne oldu. PC ekranımı olduğu gibi TV de görüyorum ve oldukça da net fakat çok tuhaf bişey var. film seyredicem diyelim BSplayer yada Mediaplayer olsun monitorde herşey normalken TV de de BSplayer görünürken film yok. Anlatabiliyomuyum bilmiyorum.Yani bu Mediaplayer de de aynı diğer playerlerde de aynı herşey nolmal hatta playerin çerçevesi bile TV de var ama içinde film görünmüyo,monitorde var ama TV de çerçevenin içi siyah görünüyo buna cevap verebilecek kimse varmı acaba... yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. umarım derdimi anlatmayı başarmışımdır.